Tuesday, April 8, 2014

Bughah la lu Harussanasini!

Madu tualang power! Click here


Patternnya sama. Baru2 ini terjadi lagi satu kes.

Bapak masuk Islam, bawak lari anak-anak dan mengislamkan anak-anaknya.

Kejayaan pertama, mahkamah syariah mengisytiharkan hak penjagaan dibagi kepada bapaknya.

Bapak pun gembiralah dapat hak penjagaan kerana dapat mengasuh anak2nya mengikut ajaran Islam.

NANTI DULU!

Gembira tak lama.

Kemudian dapat surat lawyer, surat mahkamah dan segala macam suratlah. Bil itu bil ini. Semua mintak duit.

Kes dibacakan di mahkamah sivil pulak. Hak penjagaan anak kembali kpd ibunya buat sementara waktu.

Sementara turun naik mahkamah, anak duduk dgn ibu sudah tentu mengikut cara ibu.

Pejam-celik-pejam-celik turun naik berbagai jenis mahkamah, last2 mahkamah sivil 'peleot'kan mahkamah syariah.

Anak diberikan kepada ibu secara mutlak, bapak kalau nak jumpa dibolehkan seminggu sekali.

Kalau macam ini, baik tak payah bawak mahkamah syariah.

Bughah la lu Harussanasini!

Aplancaw Khalid?

Madu tualang power! Click here

"If I'm following a general, and he's leading me into a battle, 
and the enemy tends to give him rewards, 
or awards, or rave reviews, 
or interviews. 
Especially from UMNO. I get suspicious of him." - Malcolm X

Amboi.. bukan main dia.
Serius sangat gamaknya kes Bank Islam.
Kalau kalah gamaknya Khalid masuk jel.
Habis la, anak bini Khalid makan ubi kayu rebus la.

Paling takut, nanti dituduh meliwat. Kah kah kah kah!!!

Putrajaya takes over water control in S’gor 
April 7, 2014

The decision is to ensure the security and sustainability of water supply to the people of Selangor, Kuala Lumpur and Putrajaya. The federal government has agreed to invoke Section 114 of the Water Services Industry Act (WSIA) 2006 to assume control of all four water concession companies and the licensee in Selangor. red more>>>>

Mari Menginsut, Sembah dan Sujud Tony Fernandes

Madu tualang power! Click here

Ini dia 'safety.'
Nak harapkan MAS, kita tak tau bila kita akan berani beli tiket kapalterbang.

Tiket MAS mahal sembelih leher orang kampung.

Si Tony menawarkan kapalterbang secondhand, flight delay berjam2, tiada pramugari cun-melecun bergetah melekit, tempat duduk sempit berlaga lutut; tetapi tambangnya jauh lebih murah dari MAS.

Now not only politician and businessman can fly.


Si Tony ini tiap2 tahun buat onar. Tak ada sekor panglima ketuanan pun yg berani usik. Anak angkat Mahafiraun ke?

Kah kah kah kah!!!!

Ada ke patut, nak dibubuh spa kat airport??

Kah kah ka kah kah!