Saturday, December 27, 2014

Sapa Menarah Hutan Kelantan?

Madu tualang power! Click here


Sapa pun tak tahu tauke mana, taikun mana, chukong mana.

Kita tunggulah kot2 Husam Musa berkesempatan bersuara. Dulu pun dia dah bising2 bab pembalakan ini.

7 comments:

  1. habis punca banjir kat negeri lain pasal apa pulak ? pasal pembalakan kat kelantan juga ke ?

    ReplyDelete
  2. YB Husam bukan ada jawatan dalam pentadbiran. masa dulu pun dia kena taram dengan geng ustaz bila dedahkan penyalahgunaan kuasa pentadbiran. nasib baik mso dedahkan surat budak hingusan tuanpunya sykt 1 minggu kpd pejabat tanah yg diendorse oleh pejabat menteri besar yg mohon 3500 ekar kawsan balak dan mampu bayar rm7juta sebg premium.

    ReplyDelete
  3. rocky the great brown unused dick says: banjir di negeri2 terlibat sume tunjuk aer kaler the susu, banjir di Sri Lanka kaler cincau cair, banjir di Manila kaler kopi... maknanya apa? tak nak ambek iktibar ke? macam banjir di KL aer kaler hitam kesan perangai bugima peniaga2 & penghuni KL....

    ReplyDelete
  4. HARAM JADAH PUAK2 ULAMAK KALAU TERLIBAT.. SYAITAN BERTOPENG SERBAN DAN JUBAH. SYAITAN YANG BERCAKAP ATAS NAMA ISLAM .. SIANG DAN MALAMNYA MENJAHANAMKAN NEGERI DENGAN MENTEKADARAH BALAK..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita khuatir banjir teruk ini kerana ulamak ada yg senget.

      hukuman Tuhan terhadap kesalahan org jahil tk sama dgn org ulamak.

      Delete
  5. tanya abduh............
    kah...kah...kah....

    ReplyDelete
  6. MOHONLAH TAUBAT.....

    Dalam surah Al-Ankabut ayat ke-40, ALLAH SWT menjelaskan bahawa bala bencana yang ditimpakan ke atas manusia adalah disebabkan oleh dosa-dosa yang manusia lakukan sendiri. Allah tidak sesekali menzalimi mereka, tetapi manusialah yang menzalimi diri mereka sendiri disebabkan dosa-dosa yang mereka lakukan.
    Maka apa jua bala bencana yang berlaku, sama ada kemarau, runtuhan, taufan, tsunami, penyakit dan sebagainya, manusia pertama sekali wajib beriman kepada perkara-perkara ghaib yang Allah tetapkan ini dan bermuhasabah bahawa ia terhasil dari dosa-dosa manusia. Di antara cara untuk mengangkat musibah yang ditimpakan ke atas manusia sama ada secara khusus atau umum adalah dengan beristighar dan bertaubat, yakni memohon keampunan daripada Allah serta kembali kepadaNya.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.