Wednesday, December 31, 2014

Banjir 2014: Sekeping Gambar Buat Penginsafan

Madu tualang power! Click here

Dol,

Gambar di bawah ini telah berlegar2 di FB 2-3 hari lalu. Cuma aku tak post sebab tak tau apa nak dicaptionkan.

Tambahan pulak budak ini pun baya-baya anak aku. Tssskk...isssk..isk.. Anak2 aku kenyang, budak ini berlapar, basah kuyup bawak Maggi. Astgh....

Dol, lu memang brutal la kalau tengok gambar budak bawak Maggi ni pun, bijik mata lu tak keluar air.



Malahon 2 ekor ni dah balik belum?



2 comments:

  1. yg bwah skali tu dh nampak muka...yg tgh tu tgh sibuk try iphone 6 lagi gamaknya.

    ReplyDelete
  2. aku suka gambar nik abduh nor azli musa n the gang yg semuanya 5 org tu sdang meredah air bawak telor masing-masing...aduh, sgt sgt mnginsafkan

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.