Wednesday, November 5, 2014

Susahnya Menjadi Saiful BauKari

Madu tualang power! Click here

Susah sgt ke nak percaya lubang ekzos Saiful BauKari telah rabak?

Susah sgt nak percaya Saiful BauKari tak rodok lubang ekzosnya dgn plastik merah?

Susah sgt nak paham bahawa Saiful bauKari berkebolehan menahan berak selama 3 hari?

Tak boleh ke sehari selepas ditaji, Saiful BauKari steady hidang teh? Tak gigil pun. KAH KAH KAH!

Susah sgt ke nak terima fakta bahawa Saiful BauKari sentiasa bersama KY Jelly ke hulu & ke hilir?

Tak boleh ke Saiful jumpa PM mintak biasiswa sebab Saiful BauKari nak jadi pilot! KAHKAHKAH!!!

Ni dahi lebam 2 bijik ni ha, tak percaya lagi ke??!!?? 


Tonyoh kat tiang dua batang tu kot? KAHKAHKAH!!!

3 comments:

  1. rocky the great brown dick says: huwaaaaa ha ha ha ha ha ha ha kherrk tuih ha ha ha ha ha lu memang klaka lu memang klaka siot aku nak berak ni pun tak jadi ha ha ha ha "can I fuck you today" berbahasenya orang nak buat homo nih ha ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Bhai LL ...

    Lu kalu bab nganjingkan Saipol BauKari memang terra.... Hahahaha....

    Oh yer lupa..... Saipol Baukari kaya ooo... sebab tue abis modal banyak masa kawin....

    Fetish ...

    ReplyDelete
  3. Cinta Gila SaifoolNovember 5, 2014 at 3:55 PM

    kenapa susah sgt nk faham saifool mencintai anwar sebagai idola dia?

    saifool sentiasa mmbyg dia di ehek anwar dan dia sgt bangga menerima benih anwar dn berharap dpt mengandungkan anak anwar... walaupun mungkin ia benih polis roddy rodwonpiper atau lopez pereira

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.