Thursday, November 6, 2014

Steady Menantu Aji

Madu tualang power! Click here

Wealth breeds more wealth. Dalam Bahasa Urdu bermaksud 'kekayaan akan membiak dan akan terus membiakkan lagi kekayaan'.

Jangan buat fitnah. Kah kah kah kah kah kah!!!

Kita tak tahu latarbelakang menantu Aji. Mungkin dia dan keluarga dah berpuluh tahun meniaga kereta terpakai. Kah kah kah!!!

Mungkin dia dan keluarganya memang dah kaya raya sebelum berkenalan dgn keluarga Aji, Kah kah kah!

Cumanya, bila dah sampai Frankfurt, orang keliling semua putih-putih merah, tak payah pakai ketayap la?

Kah kah kah!


14 comments:

  1. Dia ni menantu presiden barua tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan presiden barua.
      Presiden yg telah menuturkan perkataan barua.
      Kesilapan besar ini akan menyebabkan beliau akan dikenang seiring dgn perkataan 'barua'.
      Amat, amat dikesali.

      Delete
    2. dengki mg adat la bg org melayu...

      Delete
    3. OOoooooo..... Ini memang menantu presiden BARUA

      Delete
    4. jangan hina ulama

      Delete
    5. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. pakar kereta..............
    kah....kah....kah......
    baik pakchucheng dari beli dari barua ni..........
    kah....kah.....kah......

    ReplyDelete
  3. kata dia ni ketua jabatan agama diperangsang. dia tak pergi kerja ke? senang2 ambil cuti pergi cari business sendiri?

    ReplyDelete
  4. geng blogger anjing menyalak lagi ! kali ni fitnah apa pulak ! semoga kalian dijauhkan dpd laknat Allah

    ReplyDelete
  5. Sape yg syiook buat2 FITNAH tuuu?

    sape yg menuduh2 kominis dan pilkuda tuu??

    sape yg jd BROKAR jual kete terpakai yg mewah2 tuu???

    sape yg dpt(mcm kena BELI) mudah2 ESOS 500000 tuuu????

    sape jd BARUA rancang tindih kerusi pd PRU13 yg lalu tuuuu!????

    Damm so miracle!
    ACTION SPEAK LOUDER THAN WORDS!!
    makna dlm bahasa jawa...klentik kering sembunyi ddlm sarban!
    kah kah kah..

    Mcm Sayfool cocok sendiri lobang kluar ESOS kah kah kah!?

    ReplyDelete
  6. rocky the great brown dick says: "erection develops secretion" dalam bahasa Mongolia kampong wa kata Perangsang buat kita Teransang untuk cari lebeh Wang..kikikikikicdm25kikiki

    ReplyDelete
  7. ustaz ni ghairah bmw betul. tak payah berjuang kos hidup rakyat susah mcm mat sabu. pak mentua mesti so proud of him

    ReplyDelete
  8. raja kelentong
    gambar tipu dlm stor
    sihat makan pil kuda

    ReplyDelete
  9. projek tanding 3 penjuru Kota Dmnsara...LUMAYAN

    projek pak mentua pilkuda mmbontot si-gagap...lg LUMAYAN

    projek GIGI lawo mmbontot haramjeddah...lg sgt2 LUMAYAN

    kerja2 JIHAD suci mulia puak2 UG..memang LUMAYAN

    tengok jer laa kat Sayfool...dgn lobang EXsoz pon LUMAYAN

    lumayan lumayan lumayan sgguh ya Pak!?

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.