Thursday, November 6, 2014

Betapa Senang Jadi Shafee Abdullah

Madu tualang power! Click here

Di universiti, setahu aku bidang yg sukar ialah perubatan, kejuruteraan dan perundangan.

Tidak dinafikan 3 bidang inilah yg bergaji besar dan mak bapak kompom kembang kuncup terkemut-kemutlah kalau bermenantukan yg datang dari 3 bidang ini.

Dalam 3 bidang ini, bidang perundangan lah yg paling haramzadeh. Terutama lawyer buat perjanjian perumahan.

Modalnya kertas A4. Kemudian copy paste copy paste. Charge beribu-ribu.

Tapi sikit pun aku tak menjangka, betapa senangnya menjadi lawyer kes Saiful BauKari.

Kah kah kah kah kah kah!!!!

Basuh berak anak dah boleh dapat idea. 
Tengok jubur berok di zoo boleh datang idea. 
Mencangkung atas mangkuk jamban pun boleh dapat idea.

Kalau dia bongkok tengok lubang ekzos dia sendiri?!?
KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!!




8 comments:

  1. kah...kah....kah....
    tak mandi pagi paling haramzadeh.........
    peliaq sapa dlm kepala dia............

    ReplyDelete
  2. seekor paria.............

    ReplyDelete
  3. hahahaha..... otak takde satu hal.... malu pun takde.. nimemang payah macam nih

    ReplyDelete
  4. Peliwat DikenalpastiNovember 6, 2014 at 12:28 PM

    shafee bontot kata mungkin dr osman masukkan dna dlm lubang saifoool. mungkin

    mungkin juga shafee sendiri yg masukkan. mungkin

    shafee kata anwar kena buat ujian dna utk buktikan dia tidak liwat saifool.

    maka seluruh rakyat malaysia kena buat ujian dna utk buktikan mereka tidak liwat saifool. sesiapa yg tk buat ujian maka dia boleh dituduh liwat saifool.

    najib rodwan jude ghani patail shafee mahdey dan semua org umno pun kena buat ujian dna, if not mereka boleh dituduh meliwat saifool.

    yg sebenarnya memang saifool kena liwat.... tp bukan oleh anwar...

    tapi saifool TELAH DILIWAT OLEH BOTOL PLASTIK, BERUS GIGI DAN TUALA GOOD MORNING yg diambil dr lokap anwar.

    maka ketiga2 barang itu akan dijatuhi hukum penjara 20 tahun dan sebatan.

    dan tertuduh ke3 ialah MANGKUK TANDAS YG MELIWAT SAIFOOL.

    dah la nama mangkuk, tergamak meliwat saifool pulak.

    maka mangkuk juga akan dipenjara 20 tahun dan sebatan.

    maka jadilah undang2 malaysia dan shafee sebagai babi2 gila yg bodoh dan sial kerana org yg membuat jahat memangla akan buat kerja bodoh dan idea ungka dan tapir dan panda.

    masih ingat tilam diusung kerana air mani anwar dikatakan berada merata2 atas tilam tanpa cadar?

    itulah kebijaksanaan konspirator. org jahat memang akan Allah jadikan mereka bodoh. sepertimana bodohnya firaun hendak memanah ke langit utk membunuh Allah.

    Ya Allah binasakanlah golongan bodoh dan pemimpin yg bodoh.

    ReplyDelete
  5. Bhai LL ...

    Shafee Abdullah nih Melayu ka??? Setahu gua dier bukan Melayu.... tapi Keling..... Hahaha .... Keling kalu bab belit memang nombor 1....

    hahaha

    ReplyDelete
  6. inilah budaya fitnah
    tradisi fitnah drp kutty anak kerala
    kutty tak main 'pusy2' @ klentik kering
    kutty main lobang taik sbb melayu 'taat-setia' mcm anjing
    kutty 'putar' lobang taik sbb melayu mudah caya hal2 mistik

    dgn sifu otai kutty dr kerala
    menuntut ilmu pula tuang lobai dgn pilkuda
    silobai tambah rancak dgn rencah broka dan barua

    dgn fitnah...wajib ada 'gula2'
    dgn fitnah...wajib ada 'umpan' besar

    jd ramai yg jealous bgmn mudah sgt dptESOS
    jd ramai yg sangsi...bgmn mudah ke LONDON brulang2 kali

    fitnah..tetap fitnah!

    fitnah lobang taik..@ fitnah barua pilkuda..tetap FITNAH juga
    disisi ALLAH fitnah itu lebih jijik/BESAR drp dosa membunuh!!!?

    pelik bin ajaib..
    ada morsyidoll diam kelu membisu mcm toyol!?

    ReplyDelete
  7. Last2 nanti dr osman pun akan didakwa meliwat syfool bersama2 anwar.... Yeyayyyy...

    ReplyDelete
  8. kalo begitu mohon anak2 perempuan , ibu2, kakak2 , makcik2 diluar sana sentiasa bwa kondom, untuk melindungi diri dari dirogol..kah kah kah keling betoi

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.