Friday, November 7, 2014

Berapa Hari Tuan Aji Tahan?

Madu tualang power! Click here

Tolong sapa2 bagi tau nama penuh ustaz ni.
Kah kah kah kah!

Kalau begitu, 

kerja nak mengguling, membungkus tuan aji, tuang presideng, naib, bendahari, setiausaha, ulamak, ulam, adalah hak ahli PAS la kan?

Kah kah kah kah kah!!!

Apa yg kecoh tak tentu hala dgn PASMA tu kan? kah kah kah!
Hapa benda sampai kata dah berkomplot2 international nak bungkuskan Tuan Aji? kah kah kah
Hapa benda takot tak tentu arah ni? kh kah kah kah

Kalau berani buat referendum la kah kah kah!
Mari kita tgk Tuan Aji tahan berapa hari.
3 hari?!?
KAH KAH KAH KAH KAH!

6 comments:

  1. Bhai LL...

    Gua bet RM50 ... Tuan Aji tahan 2 hari setengah jer.... Hahaha

    Pergh... laghonyer gua main bet-bet nih.... hahaha

    ReplyDelete
  2. tu belum lagi angkatan Bahaman yg di tubuhkan baru2 ni di Temerloh...hahaha...kes x puas hati dgn MP Temerloh si Tantawi. Masuk tmpt org nak tunjuk ego kat otai2 PAS Kawasan. hahaha...Adun PAS Semantan...kena halau dri opis sbb hadir dan sepentas dgn Anwar di Maran baru2 ni?...kacau dah puak UG ni...lu kasi bungkus cepat2 la...hahaha

    ReplyDelete
  3. Slps kewafatan nabi Musa as..
    dtg lah geng2 Yahudi yg "HIJACK" ajaran UNIVERSAL yg bnar2 HAQ dan ADIL yg diturunkan dr langit...mrk pon mngaku konon2nya mrk lah shj yg arif tentang syariat ajaran Musa as & mendakwa mrk sbg "ahlul-KITAB" @ ulamak bani Israil..

    Maka..
    ALLAH dtg kan nabi Isa as sbg rujukan UNIVERSAL yg baharu utk mnjelaskan bhw geng2 Yahudi itu sesat-MURTAD krn telah "menyeleweng" @ mng"HIJACK" nilai2 suci UNIVERSAL yg dibawa Musa as mnjd kerakusan penting DIRI yg sgt2 jijik lg KEJI...

    Sbb itu..
    geng2 ahlul-KITAB aka ulamak2 Yahudi ini sgt meMUSUHI nabi Isa as, sehinggalah akhirnya Isa as diangkat kelangit..

    Slps Isa as..
    dtg pula puak2 Nasrani yg 'konon2' mengaku pula sbg ahlul-KITAB @ ulamak2 Nasrani yg tlh mng"HIJACK" ajaran trtinggi UNIVRSAL azali yg TIADA samaskali brkompromi dgn "PENCEKIK2" aka LANUN songlap ZALIM yg hanya pentingkanDIRI!!?

    Sbb itu..
    Akhirnya nabi SAW pula diutus mmbawa obor suci UNVERSAL yg azali itu...krn Yahudi & Nasrani telah mng"HIJACK" system NILAI UNIVRSAL yg trtnggi itu mnjd HAPRAK sesat-MURTAD dan mrk mendakwa bhw SEMUA yg mrk telah "HIJACK" itu original AUTENTIC lebih2 lg mrk sendiri mengIKTIRAF sesama sndiri seolah2 mrk lah ahlul2-KITAB/ulamak pewaris TULIN nabi2...

    Skrg..
    Didepan mata kita skrg..
    TERANG lg JELAS ada puak2/geng2 yg mengaku konon2nya mrk juga ahlul-KITAB @ ulamak sesama mrk sndiri...tetapi FITNAH FITNAH & FITNAH mnjd "santapan" mrk krn habuan DONIA demi mementingkanDIRI!!

    Mrk semua buta BISU tolol biol dgn FITNAH..FITNAH!!!
    System NILAI UNVERSAL nabi SAW tlh mrk "HIJACK" & tiada seorg pon yg BERANI bersuara soal FITNAH itu!

    undi yg RAKYAT beri pd mrk..tlh TERANG2 mrk nodai @ "KHIANATI" apb mrk trgamak br'UG dgn setan2 yg dikenali..lalu,,
    --ESOS dgn mudah mrk perolehi
    --boleh gi LONDON ulang2 kali
    --UMPAN besar utk FITNAH sentiasa mnanti!?

    Ingat,,
    Ingat pesan nabi SAW ini..
    "Umat ku akan ikut jejak Yahudi & ikut jejak Nasrani sehasta demi sehasta, sejengkal demi sejengkal.."

    Jadi siapakah mrk yg mengaku konon2 ulamak itu????????
    mrk ini BUKAN pewaris nabi..tetapi pewaris toyol @ hantu!!!!?

    ReplyDelete
  4. biasa la bhai geng UG katakan ketua dewan ulamamak kuantan tu. cakap pun meraban tak tentu hala akibat terkena fire ngan Pasma. Tu baru skit ja tu dah maraban,dula marah kat hanipa maidin ngan khalid samad sampai suruh depa keluaq parti.dia tu parti mak pak dia punya kot.Lepaih ni tak tau apa pulak dia meroyan.dasar Ug cam tu la.

    ReplyDelete
  5. FITNAH pon hanya utk yg layak
    yg layak buat FITNAH hanyalah fakeh ularrMAK/ulammmamak

    mnjd BARUA pon wajib seorg pakar
    seorg pakar BARUA pon adalah ularrrMAK dunia

    lalok pilkuda adalah sipakar AUTA
    mnjd pakar AUTA berSORBAN adalah idea yg sgt geliga

    WALAQ adalah hak kpd sifakeh ulammmamak
    fuck'eh ularrMAK 'walaq' kpd setan krn UMPAN & kenyang ddlm semak


    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.