Monday, September 29, 2014

Filem Tanda Jamban

Madu tualang power! Click here


Aku bukan kaki wayang. Apatah lagi nak pergi menonton filem tempatan. Mintak mahap Dol, belanja free pun aku tak nak.

Trend filem sekarang ialah filem gangster, filem hantu & filem Mat Rempit. Macam haram.

Pukul sana pukul sini, berdarah-darah tergolek dog mayat merata-rata. 

Filem hantu polong, jelmaan naga jelmaan harimau katak kambing kaldai, semua ada. 

Juga tak ketinggalan filem bawak kapcai laju-laju makwe bertenggek di belakang, kemudian sampai rumah terus mengongkek, tak lama kemudian kecoh mak bapak tahu. Tak berapa lama bunting. Lepas tu buang anak haram dalam parit.

Kah kah kah kah!

Art imitates life. Apa dalam panggung itulah yg berlaku di luar panggung.

Filem karya tinggi umpama Ranjau Sepanjang Jalan tak ada sapa selera nak buat. Rugi.

Jadinya, fala vutoh hapa buat filem drama, sejarah, kemanusian dan aplancaw lagi? Sapa nak tgk?

Tanda Putera ini filem kompom rugi. Memang rugi pun. Kah kah kah! Ianya difilemkan kerana mendapat bantuan kerajaan. Kalau nak guna duit dia & mak bapak dia, haram tak dibuat.

Dah jadi filem Tanda Tanya Filem Bangang Hapa boleh rugi? Kah kah kah kah!

7 comments:

  1. rocky the great brown flesh vibrator says: itu uwang bukan susa woo, sap sap soi maa (gaya ala Ajib KLGengster2) kalu nok buat filem Hantu Etok atau Gengster Kropok Losong, mintak je sponser Din Hayam.. kaye tuuuuu (gaya Fadil)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sifat melayu tak abis2 iri hati!!berubah la ye...

      Delete
    2. jangan hina ulama

      Delete
  2. Filem david teoh lagi la...busyuk tahap taik...nak muntah hijau aku tengok...

    ReplyDelete
  3. Tanda peliaq.....
    Haramzadeh hamno...
    Kah...kah..



    ReplyDelete
  4. jgn hina ularmak pil kuda...hahahading awg

    ReplyDelete
  5. itu pasat pelem 1malaya cam hanjing aje...naik meluat nak nengok..yg kaki nengok tu semua ada screw loose la or otak kiri dan kanan x bergubung psl corpus collosum dah ilang la kot? kah..kah..kah..apa ada degn pelem melayu 1malaya..hanjing ada la?

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.