Thursday, August 14, 2014

Calon Gerenti Lingkup PR14

Madu tualang power! Click here


Dalam ramai-ramai ni, aku cuma kenal 2 orang.

Iskandar & Khalid Kidex, yg lain aku cuma kenal sebagai Yb2 dari PAS.

Malahon 5 ketul ini, nampak dari air muka macam happy. Dalam hati sapa tau. Beribu beratus umat menyumpah.

Semua malahon2 ini kita tak akan jumpa lagi PR14 akan datang, mereka ini calon gerenti kalah. Ahli-ahli PAS, PKR & DAP kompom kerat anu tak mengundi mereka lagi.

Malahon2 ini ingat undi anak beranak sepupu sepapat mereka cukup untuk memenangkan mereka. Mereka begitu bendul sebendul2nya tidak sedar yg menaikkan mereka terdiri dari pengundi DAP & PKR juga.

Nak harapkan undi PAS sahaja, balik 70an la. Kah kah kah kah kah kah!!!!

Opppps... ada satu cara kalau nak kompom menang. Pergi buat hutang juta-juta, kemudian bertanding atas tiket HAMNO.

kah kah kah kah kah!!!!

8 comments:

  1. PAS akan bungkus next election.... sediakan lah nisan tak bernama

    ReplyDelete
  2. Buat hutang berjuta-juta.......
    lepas tu jumpa hadi pil kuda.........
    jumpa harun jin........
    depa boleh bagi doa cepat lunas hutang............
    cilaka.........
    kah...kah....kah...

    ReplyDelete
  3. Permainan belum tamat, jangan cepat sangat buat kesimpulan. Politik bukan straight foward spt hang fikir.

    ReplyDelete
  4. Janji PAS dah sama macam janji UMNO. Mana orang nak percaya. Isteri saya nak beranak dah doktor, tolonglah. Okay-okay...nanti saya metting dulu dengan nurse dan jawatankuasa bersalin. Lepas tu baru kita uruskan isteri tuan....balik 70anlah....

    ReplyDelete
  5. Kalau PAS tak boleh pakai, PKR 3 billion kali tak boleh pakai. Dah asal dari tong taik, mandi minyak wangi pun bau taik tetap menjadi pujaan hatiku

    ReplyDelete
  6. Kalau PAS tak boleh pakai, PKR 3 billion kali tak boleh pakai. Dah asal dari tong taik, mandi minyak wangi pun bau taik tetap menjadi pujaan hatiku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala taik tu sapa?
      umno la..........
      kah...kah...kah....

      Delete
    2. Kepala taik dengan ekor taik sama saja. PKR=UMNO=TAIK kah kah kah. PKR jilat TAIK BABI DAP

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.