Wednesday, August 13, 2014

Anggota SPRM Wanita Yg Cun, Seksi Bergetah & Melekit-lekit

Madu tualang power! Click here

Kerandut Mario Ballotelli

Tak ramai orang macam Haji Mat Sabu. Juga berapa kerat yg boleh ikut Mat Nuar.

Dua ekor ini telah terbukti tidak takut penjara. Sejarah telah selamat merakamkan mereka ini keluar masuk penjara dalam menegakkan apa yg mereka percaya.

Mari bandingkan Haji Mat Sabu dgn Haji Khalid Kidex.

Haji Mat Sabu tak ada saham Guthrie juta-juta. Haji Mat Sabu tak ada berbijik-bijik banglo. Berbijik-bijik kereta mewah. Tak ada jawatan besar.

Manakala Haji Khalid Kidex ada hutang RM70 juta melilit kerandut. Haji Khalid Kidex nak buat empangan bilion-bilion Langat 2, dah kawtim tanah dgn adik Vince Tan, baik dgn lawyer HAMNO, nak buat highway tol baru dan macam2 lah perancangan Haji Khalid Kidex.

Tak payah pulas kerandut Haji Khalid Kidex pun tak mengapa. 

Cuma hantar kepadanya seorang anggota SPRM wanita yg cun, melecun, seksi, bergetah-getah & melekit. 

Pesan kpd anggota tersebut, sila tanya Haji Khalid Kidex, 

"Abang aji nak masuk jel? Hutang banyak2 tak mampu bayar ni salah taw..."

Kah kah ka hka kha kha kha kah kah!!!

Dol, kalau lu jadi Khalid Kidex, lu pun kasi kerandut telur sama HAMNO, suruh kasi pulas.



8 comments:

  1. Bhai LL...

    Hahaha.... terbaek la.... Hahaha.... kerandut kena pulas.... Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana buktinya?
      Rafizi simpan dalam kerendut ker?

      Delete
  2. kalau tak tahu menahu tak payah buat artikel ni lah, buat dosa saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa-apalah............
      kalau banyak tahu.....
      sedekahla sikit......
      Kerajaan P.U.K.I............
      kah...kah....kah.....

      Delete
  3. hahahahha..... lawak tujuh petala langit

    ReplyDelete
  4. Aku pon dol jugak bang. eleh biarkan aje le kubor dah kata mari tingkat 21 pun dah kata pegi...

    ReplyDelete
  5. rocky the great dick says: ha ha ha ha ha sial la nko LL, Allah anugerah otak ko pandai buat klaka lebey dari Yus Jambu ha ha ha ha lawak kerandut hahahaha naek 20sen ha ha haha ha

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.