Wednesday, May 7, 2014

Sultan Brunei Tak Boleh Dihudud

Madu tualang power! Click here

Kah kah ka hkah kah kah!

Aku dah tulis dulu, jangan cepat naik stim bila keluar berita hudud akan dilaksanakan di Brunei.

Kah kah kah kah!

Gambar dibawah salah satu punca, kahkahkahkah!

Sumber: FB Shahir Arifin

Sapa yg lebih maksum?

Mahafiraun ka Solotan Brunei?

Kahkahkahkah mampus kita, senang bebenor kena tipu!

Kahkahkahkah!

5 comments:

  1. jerung tak boleh ditangkap.........
    ikan kmbong boleh..........
    kah........kah.....kah.....
    sidurjana.........

    ReplyDelete
  2. confirmed ke akta tu?

    ReplyDelete
  3. Perkara 84A tu takde kena mengena dengan kanun hudud pun. Perkara tu telah termaktub dalam perlembagaan Brunei sejak 60an lagi. Lagipun, Brunei akan melaksanakan hudud melalui beberapa fasa yang mana memerlukan banyak perubahan dalam perlembagaan, penguatkuasaan dan sebagainya. Jadi, tidak adil untuk kita terus menghentam tanpa memahami keadaan yang sebenar.

    ReplyDelete
  4. sekalipun bukan dalam kanun hudud.......
    nampak sgt sialnya.........
    berpancut2 dalam lobang budak........halal
    berpancut2 atas perut budak......halal
    apalanchaw?
    kah...kah....kah......

    ReplyDelete
  5. apa yg pas dah siasat/buat keatas video warna, suara royak gganu pun sgt clear..n spender putih xxxxl pun memang real punya!?

    ini lah ciri-corak hudud KONG-KA-LIKONG yg 'double stndrad' yg lg haprak hancuss lebih2 lg puak2 khianat yg sggup br ug ddlm gelap dgn setan2 yg dikenali,,,seolah2 bila aku dok nampak kopiah jubah sarban, aku nampak depa ada ekor tanduk & taring2 setan!

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.