Monday, May 5, 2014

ManusiaTerkaya Di Dunia Ialah Manusia Melayu

Madu tualang power! Click here

Trillionaire Kamal Ashnawi
Ini dia manusia terkaya di dunia. Idop Melayu!
Kah kah kah kah!!!

Setiap tahun Forbes akan keluarkan list sapa terkaya di dunia, di Eropah, di Asia dan tak ketinggalan di Msia.

Bila kita tengok list, time tu jugak kita tahu list itu menipu. Sebabnya list itu cuma ada YTL, Ananda, Robert Kuok dll.

Mana Mahafiraun? Mana Daim? Bagi aku list manusia terkaya di Msia mesti dimulakan dgn Mahafiraun, kemudian Daim dan seterusnya baru boleh bagi kroni-kroni hamprak. Takkan lah memerintah lebih 20 tahun tak boleh jadi org terkaya Msia...... Kahkahkahkah!!!

Tapi. Tapi... kah kah kah kah!

Menurut Celebrity Networth ada seketui Melayu mengaku dia lah Qarun, dia lah manusia terkaya di planet bumi. Kah kah kah kah kah!!!

Idop ketuanan! Lambong songkok tinggi-tinggi!

2 comments:

  1. Hidup melayu.....tapi agama Islam berdiri tanpa syariat dibumi melayu yg dipimpin oleh melayu, rasuah walaupun alquran Kara haram tapi negara melayu inilah yg mendudukui carta teratas dlm amalan rasuah, pemimpin hidup senang Penang rakyat penuh kekangan lihat sahaja Sarawak negeri paling kaya hasil bumi tapi rakyatnya miskin.

    ReplyDelete
  2. woit kamal, lu gila ka?
    kah...kah....kah.....

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.