Thursday, May 15, 2014

Dalam Diam Mat Said Punya Jet Peribadi

Madu tualang power! Click here

Nama jet peribadinya, Penguin Air MaT SA1d.

Kah kah kah kah!!!!


Sejarah negara kita belum lagi menyaksikan insan seberani Mat Nuar. Kena pijak, kena tinju, kena arsenik, kena macam2 lah. Sanggup terima. Kerana berpegang pada prinsip. Hidup lagi dia pun.

Ku Li hebat? Musa Hitam hebat? King Gaz hebat? Ptoooey!!

Mat Said? Kah kah kahkah

Dah kena terajang, cuba berlindung dibawah cadar berair berlendir si anak. 

Ptuiiih!

6 comments:

  1. cadar berlendir...........
    kah...kah....kah....
    awal lagi tak pancut dalam................
    kah...kah.....kah....
    gigi jarang kaki temberang........

    ReplyDelete
  2. Ini lah yg dikatakan 'premature ejaculation'.

    ReplyDelete
  3. byk fitnah je blog nie

    ReplyDelete
  4. rocky the great flesh vibrator says: hahahahahahahaha klako klako mike ni memang klako sampai termasok balik dua butir biji zakar teman dalam kelongsong hahahahaha

    ReplyDelete
  5. DAHSYAT NYA TULISAN INI

    ReplyDelete
  6. DAHSYATNYA MULUT PEN INI

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.