Thursday, January 9, 2014

Logo Halal - From Copenhagen With Love

Madu tualang power! Click here

Kita tunggu sampai berjanggut beruban berjambang,
Kita tunggu sampai nasyid berdentum-dentam di Hard Rock Kapir,

Kita tunggu apa The Grand Mufti of UMNO Harussanasini nak kata?

Gambar dicedok dari FB Affendi Rauf Affendi

Aku tak tau gambar ini ori atau tidak.

Cuma persoalannya,
kenapa JAKIM sampai ke Copenhagen  mencari sub-con logo halal?
Kontrektor Melayu Bumiputera Islam kelas F, G, H, I, J, K, L, M, ...dan JKKKKKKKKK kan berlambak-lambak tak ada projek sekarang?

Kahkahkahkah!!!

6 comments:

  1. ayaq ni khas utk pengunjung batu keras di Putrajaya.......
    sambil menikmati nasyid albureet.......
    kah...kah...kah....

    ReplyDelete
  2. Bhai LL...

    Gambar tue tak ori.. pasai logo tue tak align... macam ader tampered jer.... logo senget dalam 10 degree

    ReplyDelete
  3. hang minum arak ke baiii

    ReplyDelete
  4. truk jugak penyokong pembangkang nie..walaupun aku xsokong bn..dah terang2 logo to senget..mcm superinpose jer..jgn la wat fitnah..dosa besar..nauzubillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah kah

      bukan ke aku dah tulis awal2 atas tu,

      "Aku tak tau gambar ini ori atau tidak."

      Tak baca kot?

      Delete
  5. Lu sakit la bai!! kah! kah!kah!

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.