Tuesday, January 7, 2014

Hard Rock Cafe + Goyang Gerudi + Ayor Daun Ketum + Nasyid!

Madu tualang power! Click here

Hard Rock Cafe Islamik yg pertama di dunia akan dibuka di Putrajaya!
Hidup @#$%@$!!! Idup #$%@@&!!! Idop &%$#@*#!!!


Hard Rock Kapir Putrajaya akan tutup speaker bila dengar azan.

Bukak pukul 9 pagi tutup 5 petang.

Dalam Hard Rock Kapir Putrajaya dipasang lampu terang benderang. Kah kah kah! Senang cari syiling atas lantai.

Menu ditanggung halal. Nasi campur all the time, free flow.

Kadang2 ada ketupat daun palas.

Ayor kencing setan tak ada di Hard Rock Kapir Putrajaya.

Yang ada cuma ayor tapai dan kalau nak heavy & organik sikit, ayor daun ketum kah kah kah!


Tuesday, 07 January 2014 15:14

'BRILLIANT' idea? Ku Nan envisions Hard Rock Cafe with 'Nasyid' music


'BRILLIANT' idea? Ku Nan envisions Hard Rock Cafe with 'Nasyid' music
Hard Rock Cafe is known for its loud music and beer guzzling bikers the world over. But should it want to operate in Putrajaya, a minister suggests that it offer a more sober Islamic version.


According to Tengku Adnan Tengku Mansor, Hard Rock Cafe Putrajaya should not serve alcohol and have Nasyid (Islamic) groups staging live performances.


The federal territories minister said the government will allow Hard Rock cafe to open an outlet in the administrative capital if it operates in an Islamic way and does not violate the guidelines set by Putrajaya Corporation.


"We only allow 'clean' entertainment, we don't want indecent and provocative performances," he told a press conference. - Mkini

8 comments:

  1. Memberi alasan untuk menghalalkan cara!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Kosong la masjid ptrjaya nti,pak aji bwk mak aji,ustaz bwk ustazah lepak hard rock layan nasyid..hahaha..
    Cba korg byg kn!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah!
      jauh pandangan kau.

      Delete
    2. Bhai/DeeDee Anonymous...

      Hahaha... tak dapat gua bayangkan... bayangan gua gelap (sebab gua tutup mata).....

      Kosong aaaa Masjid Putrajaya dan Masjid Besi.... berduyun orang berjemaah dan solat sunat kat Hard Rock Kapir nih.... hahahaha

      Solat Tarawih pon boleh dianjurkan nanti.... Hahahaha

      Delete
    3. melampau tu sampai nak bertarawih kahkahkah!!!

      Delete
  3. jenama hard rock ni bapak ko punya ke adnan yg x brapa nk tengku..ak tau la ko kaki joget minta kelab mlm buka smpai pg jgn la smpai merendhkn martbat islam..(ak x bole bayang kalo ko joget mcm mane)..ak tgk gmbar atas yg nan tgh jerit tu..sebiji mcm babi daging dgn xde leher nya..apa yg baik bg islam,bruk pd iblis,apa yg bruk pd islam,baik bg iblis..kesimpuln iblis ngan umno or person in umno sama saje

    ReplyDelete
  4. dari raut wajahnya.......
    dia memang taik tunggang ayaq............
    kah...kah....kah.......

    ReplyDelete
  5. bila dah kena desakan..mulalah merapu dgn pelbagai alasan yg tak masuk akal...muahahaha...sungguh menghiburkan...share holder utama HRC pasti ketawa keluar air mata baca hal HRC di Msia niiii

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.