Friday, January 3, 2014

Habis Terkejut Cina India

Madu tualang power! Click here

Kenyataan mufti Harussanasini amat mengelirukan.

Inilah akibatnya kalau mufti belajar tak habis. Sambung belajar pemalas. Mufti kaduk naik junjung, mufti lupa diri.


PAS: Fatwa 'halal darah' Harussani bahaya pada keselamatan

PAS mendesak Mufti Perak Tan Sri Harussani Zakaria menarik balik 'fatwa' yang dilapor menyifatkan peserta demonstrasi membantah kenaikan harga barang pada 31 Disember lalu dianggap 'bughah' (penderhaka) dan 'halal darah mereka'.>>>Msiakini


3 comments:

 1. Nampak sgt kesyaitannya.....
  kah...kah....kah.....

  ReplyDelete
 2. Mcm anj... gila tua kutuk bodooooooh minta allah laknatkan 1keturunan dia, amiiiiiin..

  ReplyDelete
 3. Mufti ini dah pagal (pinjam kata hindi) kerana bercakap tanpa berfikir, andaikata kerajaan ini tidak diperintah UMNO-BN, apakah kamu mengaku menghasut dan diharuskan tangkap dan dakwa kerana didapati bersalah mengfatwakan untuk membunuh rakyat hanya kerana menyatakan ketidak puasan dengan peningkatan kos sara hidup. Sekiranya kerajaan UMNO-BN ternyata terpengaruh dengan kata-kata mufti bodoh ini maka akan banyaklah rakyat mati dibunuh hanya disebabkan meluahkan sesuatu ingin memberitahu kerajaan yang ternyata degil yang rakyat dalam kesusahan mengharungi sisa-sisa hidup masa kini dan seterusnya. Mufti ini mesti ditamatkan dari menjawat jawatan yang dipegangnya sekarang, ini dikehuatirkan pada masa depan perkara buruk akan menimpa beliau kerana kita tahu akan memungkinkan ada orang serupa seperti beliau yang bodoh tanpa berfikir bertindak melakukan sesuatu diluar batasan, hanya ALLAH saja yang tahu. Wahai mufti yang pengampu, bertaubatlah kamu dengan meminta maaf kepada rakyat yang kamu telah tersasul bahasa kerana terlalu emoisi untuk mentafsir benda yang kamu kurang arif. Hentikan dari menegakan sesuatu yang salah hanya kerana ingin (mungkin) bertuhan PM dan dah tak ingat ALLAH, lupa pada dosa dan pahala. Ada berani, cuba-cuba jinakkan diri berdebat tentang kebenaran, jangan takut, ALLAH sentiasa dipihak yang benar. Nak jumpa pemuda PAS pun dah takut, ini menunjukkan yang kamu bodo bercakap tidak mengunakan otak hanya ingin menyedapkan naluri pemimpin UMNO-BN yang dah sedia lalai.

  ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.