Saturday, March 16, 2013

Mat Nuar & The Gang

Madu tualang power! Click here

Gambar ini dicedok dari Facebook. Ianya telah berkeliaran di Facebook sejak minggu lepas.

Aku rasa gambar ini dirakam selepas membedal  di kenduri kahwin/rumah terbuka Hari Raya. Di ketika ini Saiful BauKari mungkin belum wujud dan Azizan si drebar mungkin tengah menganggur selepas SPM.

Siapa sangka, budak kurus lonjong itu telah jadi Ahli Parlimen dan siapa sangka Wan Azizah akan jadi presiden sebuah parti yg besar.

Siapa juga tak akan menyangka Mat Nuar akan keluar masuk penjara, kena tinju, kena ISA dan macam-macam lagilah.

Pasti jugak tak ramai makhluk akan budget Mat Nuar akan buat come-back dan tibai Mahafiraun.

Semoga Mat Nuar akan jadi PM dan permintaan rakyat amatlah banyak, terutamanya "Tooooolonglah tunjukkan gambar bapak Mahafiraun!"

Kah kah kah kah kah kah kah kah!!!!!


Terbaek Dari Facebook: Ubat Ketat

Madu tualang power! Click here
Macam haramjadas. Memang haramjadas.


Screenshot di atas ialah posting di FB oleh seorang penjual ubat ketat sendat. Ada saja postingnya tentang mengemut, mengisap, memacak, menonggeng dan segala macam pala bana tentang lendir yang sedap-sedap.

Yang buat kerja ini seorang pompuan. Nampak gayanya dia  telah memfaraid dan mewakafkan dirinya untuk menjaja ubat ketat.

Bermasalah betina ini. Aku rasa message yg dia dapat itu, dibuatnya sendiri. kah kah kah kah

Itu semua marketing. Semua boleh bikin. Kah kah kah!!!

Entah-entah dia sendiri pun dah tak laku.

Entah-entah dia sendiri pun tak ada orang hingin nak naik atas perutnya. Kah kah kah kah kah kah kah!!!!!