Sunday, January 20, 2013

Eh! Saya Bukan Bini No. 2 Fatol Bari.

Madu tualang power! Click here

Laaaaa.... potong laaa.

Dicedok dari Gendang Perang

Seorang wanita semalam mendakwa gambar di atas adalah gambarnya. Beliau turut menyatakan beliau bukan isteri kepada Fathul Bari tetapi isteri kepada seorang lelaki lain.

Oleh kerana blog ini turut memaparkan gambar tersebut semalam dan setelah disemak gambar di atas adalah mirip kepada pemilik blog http://nurulain8888.blogspot.com/

Admin telah mengambil keputusan memusnahkan gambar tersebut dari lokasinya di artikel "Pensyarah ni nak makan pengat"dan memohon maaf secara terbuka kepada pemilik asal gambar tersebut.

Sama ada benar atau tidak tuntutannya tidak penting kerana gambar di blog beliau memang ada iras-iras gadis bertudung hitam dalam gambar di atas.

Gambor Bini Muda Fatol Bari

Madu tualang power! Click here
Gambor di cedok dari Manjung Mari
Lawo orangnya. Macam mana la tak tap-tap-tap menitik ayor lior Fatol Bari.

Nasib baik dapat kat Fatol Bari, kalo idak alamatnya bersepai le tulang. Isi pun tak jumpa.

Kah kah kah!!!


Hilux 4WD Iblis

Madu tualang power! Click here
Gambar di cedok dari blog Mimpi Senja

Hilux ini di pandu iblis. Laju macam iblis. 

Hilux iblis ini wujud di jalanraya M'sia sahaja. Hilux iblis ini telah pun berjaya ditahan oleh syaikat peras ugut AES.

Semasa ditahan, Hilux iblis ini mencatat kelajuan 789 km/j!!! Nak merembat pun janganlah mengarut sangat, patut-patut la.

Bukan rakyat jelata shj yg dirembat kroni, makhluk halus pun kena.

Kah kah kah!!!! 

Rasa nak guling-guling main taik lah. Kah kah kah!!!

Terbaek Dari Facebook - Orang Kuale Repair Kereta

Madu tualang power! Click here
Gambor ini aku kutip dari Group Facebook Kuala Kangsar Tetap Dihati


Tak tau le aku, kat mana demer buat khoje ghope ini.
Kut rebah kereta tu, naya weh!