Wednesday, October 23, 2013

Zaid Ibrahim Punya Sial

Madu tualang power! Click here


Seperti Hanif Omar yg tak pernah jumpa ayat mengharamkan judi dalam al-Quran, mungkin Zaid ini juga tak pernah jumpa ayat al-Quran yg membawa makna, "Bagi aku, ugama aku. Bagi engkau, ugama engkau"

Inilah dia, orang bijak2 ni kadang-kadang penyudahnya makan taik kambing jugak.

Sampai orang suruh dia mengucap balik semula la!
Oppps... ritual mengucap.

Mamat India ini ada akal. Walau pun dia bukan Islam.

Lagi pun, time Thaipusam dia nak buat jalan jem, dia
nak main pecah kelapa. Pernah Zaid bising?

4 comments:

  1. Nampak sgt tak tak tau hukum hakam...Ckp ikut akal yg dirasakanya hebat sgt....

    Semoga ko jumpa jln kembali..

    ReplyDelete
  2. kasihan tak bertempat kesian juga ada lagi manusia agamanya Islam tapi jauh dari ilmu Islam

    ReplyDelete
  3. Ada tak baca pjelasan dr Maza.. swajarnya jangan la buat kat sekolah.. tak sesuai. Kan ada banyak cara lagi kita boleh ajar anak2 or pelajar kita ttg ibadah korban. Sy setuju dgn pandangan ZI sebab memang ada sstengah orang yg sensitif, terlebih sayangkan haiwan...cuma bagi sy tak perlulah nak tweet benda macam ni sebab akan mgundang fitnah dan syak wasangka. apa kata awk luangkan masa utk lawat website MERCY HALAL ISLAMIC SLAUGHTER..Bole gak tengok video kat youtube, mereka ni cuma akan korbankan haiwan yg bsedia untuk disembelih, sounds funny right? memang benar sbenarnya jika haiwan korban itu tidak brsedia ia akan mlawan sehingga ada haiwan korban yg terkencing berak, mungkin akan mberi kesan pada sesetengah orang bila melihatnya. Hanya Allah swt yg boleh menilai kita.

    ReplyDelete
  4. hak asasi la sgt ko ni zaid

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.