Wednesday, September 25, 2013

Terbaek Dari Facebook: Satu Lagi Penegak Melayu Dijumpai

Madu tualang power! Click here

Semasa aku bujang dahulu, aku pernah berbuat baik pada seorang rakan karib aku, Mee Misai. Namanya sempena misainya yg lebat dan melentik. Kerjanya drebar bas Metro.

Satu hari Mee Misai mengadu sakit kepala dan badan seram sejuk. Kebetulan aku ada sebijik pil ajaib pemberian sorang lagi rakan. (dah arwah pun orangnya, al-Fatihah please...)

Aku pun bagi kepada Mee Misai. Mudah2an mujarab dan sembuhlah sakit kepalanya.

Esok harinya, Mee Misai datang marah-marah kepada aku. "kau bagi aku ubat menatang amende semalam?"

"Ubat sakit kepala lah", aku jawab dan aku dah mula nak gelak menengokkan mukanya.

"Ubat sakit kepala tengkorak kau! Seharian dalam bas, batang aku keras tegang dalam seluar kau tau? Nak bawak bas pun tak senang!"

Aku mana tau boleh jadi begitu, aku cuma nak buat baik. Kah kah kah kah!!!!


Sebelum ini, aku pernah posting tentang Sebenar-benar Penegak Melayu!. Semalam, aku jumpa lagi satu penegak Melayu mutakhir.

Sesungguhnya, bangsaku Melayu amat perkasa. Kah kah kah kah!!!



24-jam terpacak tu Doooool...! Try la sodok bawah peti ais tengok, boleh angkat tak??!

Kah kah kah kah!

2 comments:

  1. iklan-iklan sengal yg memalukan melayu.

    ReplyDelete
  2. ubat ini patutnya bagi kat anak yatim rais........
    perogol amah 24 jam mesti keras....
    kah...kah....kah.....

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.