Tuesday, September 3, 2013

Bung Mohktar Mampu & Dapat 'Naik Minyak' Baru!

Madu tualang power! Click here

Ladies and gentlemen,

the greatest aphrodisiac is not your tongkat ali, your kacip fatimah, your viagra or whatever whatnot have you.

the greatest aphodisiac is money and power!

kalau mamat Bung Mohtar ni kerja tukang repair paip, agak2 bini artis dia sekarang ni nak duduk sekerusi dengannya? 

Jgn mimpi la. 

"You ni bau klorin lah!" Kah kah kah kah


Dicedok dari Pakatan Harapan Rakyat

3 comments:

  1. kepala butuh lu.....
    bung.......
    jenis bahalol............

    ReplyDelete
  2. Rupa dah la dijadikan tuhan macam beruk sarkas, bila mengeluarkan kata-kata menyakitkan hati rakyat pula!!!!

    Tadi aku terpaksa naik teksi dari Mid Valley ke Kerinchi Station, teksi driver tu minta RM 2 lebih dari harga meter yang dipamirkan. Untuk menampung kenaikan harga minyak katanya. Esok India kedai runcit yang menjual tepung dan barang keperluan lain akan menaikkan harga atas alasan kos pengangkutan barang-barang tersebut telah naik disebabkan harga minyak naik.

    Macam mana big foot boleh kata tidak menjejaskan rakyat...bangang yang terlampau malaon sekor ni sebab banyak menjilat benda-benda busuk........hishhhh!!!!

    ReplyDelete
  3. kita patut buat satu ptubuhn tersusun dn petisyen spy pm dn semua menteri yg bodoh ni tdk terkecuali dr mmbayr semua barg dn perkhidmtan...mrk semua suda la billionair blake tp suma bil mrk pun ditaja rkyat..tu pun masih nk mencekik rkyat..salah kamu suma yg berboros b4 election jgn dibebankn atas rkyt atas kebodhn ekonomi kamu..jgn kamu lupa pertnyaan dialam kbur ke ats setiap pmimpin..kalo pmimpin bgini masih bterusn tnpa penyesln,demi Allah ak sbgai rkyt mhon mrk2 ni x dpt jwab pertnyaan ni dn seksaan la bg mrk..

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.