Friday, June 28, 2013

Isu Dakwat Pekat: Pendapat 3 Abdol

Madu tualang power! Click here
I

Abdol A dengan tidak kurang bangangnya mengatakan, "Buat apa pekat-pekat? Nak pancut naik siling? Inilah perangai orang Melayu, asyik dengan dakwat pekat, tongkat Ali, kopi Janda. Orang puteh dah memancut atas bulan tau?"

Abdol B tidak mahu kalah bangang berkata, "Sapa kata tak ada silver nitrate? Saya dah check, semua ada  silver nitrate. Sebab saya sendiri yg goncang batang-batang pen itu semua!" Kah kah kah kah!!!

Abdul C cuba berbuat tidak bangang bersuara, "Sori. Dakwat pekat warna kuning tak ada. Kalau nak jugak, goncang la sendiri. Tak kan goncang pun nak suruh orang?" 

Kah kah kah!!!!

Untuk lebih terperinci, sila baca di Harakah

4 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Tambah pengunjung ke blog atau lama web anda dengan bertukar laman web di

    Produk Muslim Ads Network

    Baru dilancarkan.. Daftar segera ia percuma!!.. kelulusan serta merta...

    Terima kasih

    ReplyDelete
  2. Nak beriklan, tapi tak reti adab.

    Bubuh la nama. Bangang.

    ReplyDelete
  3. Banyak biji manusia ini, air sendiri pun tak dapat pastikan warna nya. Go to hell, jika tidak baca quran dan buat amal ibadat yang berpahala, ini ashik nak menipu aja. Tak kan kemana reziki yang di kejar....NEREKA jahanam jua kamu disumbatkan nanti...TAUBAT.

    ReplyDelete
  4. kah...kah...kah.....
    3 abdol tolol.....
    kah...kah...kah....
    3 butuh abdol.....

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.