Saturday, May 25, 2013

Kasihnya Mereka Kepada TT

Madu tualang power! Click here
Berikut adalah beberapa komen pembaca susulan tajuk Mana Tukar Tiub Ni?

Jika ada lagi komen-komen selepas ini, ianya akan disiarkan waktu akan datang.

Terima kasih para pembaca atas pendapat.





12 comments:

  1. Dimana pon kau berada TT, aku doakan kau selamat...dan di jauhi dari dari segala malapetaka ,musibah dan bahaya..Ya Allah, lindungi lah saudara Ishyam Rais dan berkati lah hariannya,semuga sdara Ishyam Rais dalam perlindungan Mu Ya ALLAH.AMIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang yg besar jiwanya, besar jugalah ujian dari Nya.

      Harapannya, TT masih ok.

      Delete
  2. Didoakan tak jadi mcm Raja Petra

    ReplyDelete
  3. bagi gua, pencerahan minda terbaik datang dari TT. kupasan isu dengan ayat paling simple + lawak pecah perut tapi cara itulah yang melekat kat minda. Isu2 yang berat seolah2 jadi cerita rakyat tapi sarat dengan pengajaran dan 'cuci otak' untuk umat yang terpenjara dengan pembodohan 56 tahun UBN.

    tak dinafikan TT juga punya kelemahan dan yang ketara dari segi rohaniah tapi sapa kita untuk menghakimi dengan gelar yang pelbagai. kejujurannya dalam mengupas isu sudah cukup untuk men'cover' lompong yang ada. sekurang2nya, dia tidak terlibat dengan kontroversi gila kuasa dan harta dunia.lontarkan nista apa saja semahu lu, TT lebih tinggi kredibilitinya dari sebahagian besar pemain politik di Malaysia.

    kita perlukan ramai lagi pekerja2 tukar tiub kerana sepanjang masa bergerak, banyak tayar bocor yang perlu ditampal. meanwhile, gua doakan TT selamat dalam jagaanNya.

    p/s.. gua dah hampir separuh abad, tapi gua tak malu mengaku perasaan kehilangan TT macam gua rindu girlfriend zaman muda2 dulu. Hampeh! kahkahkah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah seminggu tuan. Dah seminggu TT senyap. Kita kena buat satu task-force nih!

      Delete
  4. tt suda update dgn pantun kemelayuan..lagenda kah kah kah is back!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yessss.

      The legend is back and here to stay.

      Delete
  5. alhamdullilah..dah balik TT ke alam cyber..rindu baca article TT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita semua telah dimadatkan tukar tiub.

      Kah kah kah!

      Delete
  6. alhamdullilah..TT dah kembali menulis, rindu penulisan TT.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,

    salam ukhuwah dan salam kenal dari bunda...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.