Monday, April 8, 2013

Pssssst! Untuk Cikgu-cikgi Yg Kencing Tak Lawas.

Madu tualang power! Click here
Penyakit was-was amat bahaya. 

Penyakit ini boleh membuatkan orang ambik wuduk 5-6 kali sebelum sembahyang. Sebab dia was-was samada dia telah terkentut atau sendawa. Samada 'yahanu' dia sudah bersih atau tidak selepas memancut.

Bodo. Kentut dan sendawa pun tak tau nak beza. Bodo. Sendiri punya 'yahanu' basuh la cuci-cuci.

Kawan aku pernah diserang penyakit was-was yg teruk. 5 tahun tinggal di asrama, 5 tahun jugalah kami menyaksikan penderitaannya. Dia was-was adakah kakinya terkena taik anjing ketika dlm perjalanan pulang dari prep sekolah tadi?

Tiap-tiap hari hamlau ini sebelum masuk dorm, dia akan cekau dulu tanah segenggam dan masuk bilik air utk menyamak kakinya. Macam sial.

Budak ini warak. Jadi aku terkejut kongkang bila dia masuk unvesiti, tak ada lagi selipar jepun 24 jam, rambut sudah belah tengah, seluar dah tak lipat sampai ke keting dan dah pandai sebut, "Jay, jom disk, disk!"

Menatang pukrak hapa 'disk'? Disco!! tuuu dia kah kah kah kah kah!!!!! Dah tak was-was langsung dah!


Artikel di bawah ini aku cedok dari Facebook. Ini ubat utk cikgu-cikgi yg masih was-was.

Amat mudah difahami dan ringkas olahannya. Artikel ini sesuai untuk cikgu-cikgi yg was-was dan kencing tak lawas.

Ketahuilah cikgu-cikgi yg merupakan antara golongan penjawat awam terbesar, bahawasanya sebelum Malaysia ini ditubuhkan, undi anda hanyalah untuk pembangkang/PR.

Oh yeah!No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.