Monday, March 18, 2013

Gelang Patah Potong Stim

Madu tualang power! Click here
Alamatnya lambat lagi daaa...lambat lagi la PRU.


Ini gambar 30,000 umat. Di Gelang Patah. Bukan di Melaka. Bukan di Negeri Sembilan. Bukan di Pahang.

Ulang sekali lagi, di Gelang Patah, Johor. Negeri yg kununnya kubu kebal tak lut satu apa UMNO.

Aduuuu laa.. lambat lagi. 

5 comments:

 1. Kita kuburkan UMNO kedalam lubuknya sendiri. Aku pun rakyat Johor tetapi tak berdetik pun untuk sokong umno ni...Pergi Jahanam umno

  ReplyDelete
 2. Kubu Kebal tak lut satu apa pun UMNO ? korang biar betul ... mana UMNO pernah kata diorang kebal .. diorang tak kata diorang kebal punya ... sebab diorang sedang mengalami sakit yang semakin berat ... itu ada harapan mati .. memang dah setengah mampos pun hwah hwah hwah

  ReplyDelete
 3. APA YG BUAT AKU SANGAT PELIK ADALAH MASIH RAMAI MELAYU YG BUTA DAN PEKAK DI JOHOR. MEREKA MASIH LAGI BERSAMA UMNO YG TELAH JELAS TERBUKTI SEBUAH PARTI RASUAH. WALAUPUN PADA RAMALAN AKU JOHOR AKAN KEKAL DI TANGAN BN NAMUN PERCAYALAH BAHAWA JOHOR AKAN MENJADI PENYUMBANG BESAR KPD KEJATUHAN BN DARI PUTRAJAYA KERANA BANYAK KERUSI PARLIMEN YG AKAN BERTUKAR TANGAN DARI BN KE PAKATAN RAKYAT.

  ReplyDelete
 4. Bagus la!

  Kutuk la lagi Melayu Johor!

  Hang ingat buleh tambah undi ka kalu asyik kutuk Melayu Johor pekak la buta la bla bla bla...

  Jangan sampai nanti orang Johor kata bongok nak mampos!

  ReplyDelete
 5. Bro aku anak Johor. Aku akan undi PR pada PRU 13 ini. Insyallah beberapa kawasan Parlimen dan DUN akan beralih kepada Pakatan Rakyat. Mood aku dan rakan-rakan disekeliling sangat tinggi untuk melihat PR berjaya merobohkan kubu kuat Umno ini. Aku juga berterima kasih dan teruja atas sokongan golongan muda yg rata-ratanya celik IT bersama-sama berkempen untuk PR. Mereka sungguh bijak dalam menyediakan data-data serta bukti intelektual. Hebat sungguh.Tahniah generasi muda Harimau Selatan.

  ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.