Tuesday, January 15, 2013

Jabeen ke JAMBAN? Eja Betol-betol!

Madu tualang power! Click here


Tak ada difference...

Puak-puak ini sama shj kat mana2 pun di dunia ini.

Nak buat macam mana, datang naik tongkang.
Memang sejak zaman Melaka dah buat auta.
Ayat 'auta keling' itu sudah masyhur dan Hang Tuah pun kerap guna.

Jgn tak tau, puak-puak ini kat rumah pakai kain sarung.
Jantan pakai kain pelikat, yg betina pakai kain batik.
Cakap Tamil kuat-kuat. Kaki-tangan semua naik.
Kadang-kadang makan sireh.
Hari minggu makan kari kambing.
Kambing settle, semua pakat berguling depan ruang tamu. Kah kah kah!
Panas woo.
டே தம்பி, கலப்பை nombor பாஸ் வேகம்! Kah kah kah!

Kalau dapat kat Thambi Kecik ni, baru dia ada akai,
tak sempat nak berlisten-listenlah la..

7 comments:

  1. Listen..listen..listen...
    Let me speak...
    I'm zirafa

    ReplyDelete
  2. Ni la first time I cukup malu jadi jadi golongan degree holder because of this stupid inconsiderate bitchy pompuan....u pulled all of dwn with ur shameful act..

    ReplyDelete
  3. Anak mamak keling. Beranak hari Jumaat kot Sebab tu nama sharifah. Bukan Syed asli.

    ReplyDelete
  4. listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen...
    listen...listen...listen...listen...listen... keling garam...puak pemecah belah melayu

    ReplyDelete
  5. Memamng Jebonnnn #listenjebon.....

    ReplyDelete
  6. Minah ne sbenarnya stended teman gua a shoping je..pas tu gua dah payung mkn..gua pun bagi payung cendawan gua plak utk sama2 1mlysia respek gua...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.