Thursday, March 1, 2012

GAMBAR IBLIS. LEMAH SEMANGAT JGN TENGOK!



Itu pasal Zunar kata betapa bertuahnya hidup di Malaysia. Idea macam-macam datang. Terutama dari ahli politik. Menurut Zunar, ahli politik semuanya nampak bijak sehinggalah mereka membukak mulut bercerita. Berlumba-lumba iblis masuk!!! (sini)

Kalau nak tengok logo JATI Asang Ali ooppppsss! logooooo Iblis, klik kat (sini)

Saya berani! Kalau saya dapat iblis tu,
saya kerat 18 anu dia!!
Dibawah ini gambar-gambar hiasan.

        
liq

10 comments:

  1. ini baru tepat...
    bapa syaitan anak iblis...
    kah...kah....kah.....
    mesti kaki pancut....

    ReplyDelete
  2. Bala dari Allah diturunkan di mana manusia tidak nampak itu sbg bala dan masih asyk dan leka dgn fitnah-fitnah dan kepalsuan kehidupan didunia. Takut hilang kuasa dan ininkan kekayaan sehingga sanggup lakukan apa saja. Seakan-akan tidak akan mati. tunggulah. apabila mati sahaja kita, maka barulah kita akan berjumapalah dengan apa yang Allah telah janjikan semasa kita hidup didunia dulu. Semuga di jauhkan Allah dari kecelakaan. Ya Allah.

    ReplyDelete
  3. itulah salah satu kelakuan para PEMBESAR UMNO/BN,apa yg dipaparkan hanya debu kecil saja..banyak lagi yg terSEMBUNYI XDAPAT DIRAKAM UNTUK TATAPAN SEBAGAI PENCERAHAN MINDA TERUTAMA PENYOKONG TOTOK MEREKA..AKU SEJAK TAHUN 80an lagi dah tau..TU SEBAB AKU MELUAT SANGAT KAT PUAK2 NIE1.

    ReplyDelete
  4. dunia adalah syurga manusia2 kafir

    ReplyDelete
  5. Like father like son; like iblis like syaitan!

    ReplyDelete
  6. lelaki suka wanita, perempuan suka duit. iman saja pelindung.

    ReplyDelete
  7. anak nazri puaka ni x lah handsome tapi duit banyak semua betina melekat

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.

Pergi lah mampus.