Friday, February 10, 2012

SURAT TGNA: Menjawap komen PUAD ZAKAR

Madu tualang power! Click here
Sapa-sapa nak baca surat yg original boleh pergi ke (sini)


Menjawap komen PUAD ZAKAR: Satu Pengolahan Semula

YB PUAD ZAKAR,

Merujuk kepada komen PUAD ZAKAR (UM & BH 8 Februari 2012) yang mencadangkan agar TGNA ditarbiyah semula atas sebab enggan memberi komen terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim atas isu negara Israel. Ia sesuatu cadangan yang jelas sesat seperti SEEKOR KALDAI yg tersesat.

Saya GELAK MENONGGENG-NONGGENG atas pemikiran seEKOR KALDAI YG MENYAMAR sebagai seorang timbalan menteri juga bekas seorang guru Yayasan Anda di bawah bumbung ABIM yang dikatakan pernah menyokong kepimpinan Anwar Ibrahim kelihatan begitu KALDAI LAGI BAGHAL dalam menilai mana satu yang benar dan mana pula yang salah.

Sepatutnya sebagai seorang yang pernah MENGGOSOK TELUR Anwar Ibrahim dan pernah duduk sebumbung MAKAN TIDUR FREE diYayasan Anda/Markaz ABIM sepatutnya sudah tahu permainan kotor media tajaan Barat (WSJ) itu MEMANG SEBIJIK UTUSAN MALAYSIA YG TERKENAL HARAMBEJADAHNYA untuk menjatuh kredibliti seorang yang tidak sebulu DENGAN BULU MADEY.

Apakah hak PUAD ZAKAR mencadang saya ditarbiyah semula? Sedang beliau sendiri sudah dilihat gagal memahami prinsip tarbiyah. Kalau benar dia memahami tarbiyah, masakan boleh membuat respon atas fakta yang diputar oleh WSJ dan DIBANTU OLEH APCO YG DIBAWA MASUK OLEH KERAJAAN NAJIB DAN DIBAYAR BERPULUH JUTA. Hantu media Barat sentiasa bertindak untuk memecah belah umat Islam.

Sebaiknya PUAD ZAKAR dapat berjumpa sendiri Anwar jika benar ingin mencari pencerahan KERANA KULIT KAMU SUDAH SEMAKIN GELAP, PERUT MAKIN BUNCIT DAN MUKA SUDAH BERTUKAR MENJADI EMPAT SEGI KERANA TERLALU LAMA DUDUK DALAM KOTAK SENDIRI, ASYIK MAKAN KENCING BERAK TIDUR. kahkahkah!!!

Justeru adalah sesuai kalau dia ingin mencari kebenaran, baik sahaja pergi KE TANJUNG RAMBUTAN. KERANA HANYA ORANG GILA DAN KALDAI-KALDAI SAHAJA YG MERASAKAN DIRINYA BETUL.

Saya cadangkan lebih baik mencari kebenaran di bilik tandas. KERANA TELAH TERBUKTI MEMASUKKAN KEPALA KEDALAM LUBANG JAMBAN SETELAH SELESAI BERAK BOLEH MELANCARKAN PEREDARAN DARAH sekaligus menjadi waras selari dengan otak sekular.

Maka, tak payahlah asak dan menyibuk untuk mentarbiyah semula orang lain. Kerana asas tarbiyah  bukan datang dari dalam OTAK KALDAI.

Mana ada hak bagi manusia seumpama PUAD ZAKAR untuk mentarbiyah orang lain, sedangkan  HAK DIRINYA HANYALAH MENTARBIAHKAN KALDAI-KALDAI SEUMPAMA DIRINYA DIDALAM UMNO SANA.

Saya akhiri dgn pantun 2 kerat.

Pecah kaca pecah gelas,
sudah baca harap balas.

Sekelian pembaca blog yg budiman, kita sama-sama tunggu balasan surat PUAD ZAKAR.

Sekian terima kasih.

~Libang Libu~

4 comments:

 1. Jawapan N Aziz menunjukkan dia seorang yg sangat sombong.

  ReplyDelete
 2. anon11.54pm anda amatlah buta ilmu.TGNA menjawab dengan tepat padat dengan penyampaian yang santai serta berilmu.

  ReplyDelete
 3. Apa ke benda PUAD ZAKAR?
  ini dah lebih dari zakar ...
  ini fuad kepala butuh....
  kah...kah...kah...

  Mestilah TGNA kena sombong bila berdepan dgn si haramjadah
  "bring them" on, kata TGNA
  Bravo TGNA
  kah...kah...kah....

  ReplyDelete
 4. jawapan tak semestinya berilmu.
  jawapan berkepala butuh pun OK kan?
  kahakhakahkahkah!!!!

  ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.