Thursday, February 16, 2012

BETAPA YAHUDINYA PERANGAI MADEY AL MAMAKKUTTY

Madu tualang power! Click here
Saya pakai songkok. Saya Melayu.

Pernah aku terbaca bahawa Madey itu Lee Kuan Yew Malaysia, manakala Lee Kuan Yew itu Madey Singapooorah. Perangai lebih kurang sama. Baik dgn Yahudi. 


Semalam aku terbaca satu posting di blog Tukar Tiub yg mengesahkan apa yg aku terbaca satu ketika dulu. Kompom Madey dan Lee Kuan Yew ini sama species. Talian hayat mereka ialah Yahudi. Tanpa Yahudi kedua-duanya sudah lama dimakan sejarah.

Betapa yahudinya perangai Madey membenarkan tentera US menggunakan kem tentera kita ikut suka bila masa. Siap ada perjanjian dalam tahun 1985. Jangan tak tau.

Betapa yahudinya perangai Madey mintak sumbangan Yahudi semata-mata nak menang berlawan dengan PAS. Cukup cilake.

Betapa yahudinya juga perangai Madey dgn penuh harapan dimasa akan datang akan ada hubungan diplomatik dgn Tel Aviv.

Dan betapa bangangnya Hamid Albar dikonda-kondikan Madey. Sampai luruh licin rambut, botak kepala dibalacikan Madey. Padan muka!

Dan betapa naifnya kita sang rakyat, bahawa kita pernah mengucapkan tahniah kepada Ehud Barak di wakili Madey al Mamakkutty.


Kalau nak baca semua isi kandungan surat Madey kepada Ehud Barak, klik (sini)

~Libang libu~

1 comment:

  1. honestly, i never pernah suka sama ini mamak sejak dia naikjadi pm.Pernah dapat peluang jumpa dia tapi aku pilih untuk bersuka-ria dan melancong.lagi berpaedah.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.