Thursday, October 13, 2011

DIGI Punya La PALAT


Ini rompakan disiang hari. Tak reti basa takut. Buat terang-terang. Cilake. Memang cilake. RM50 senang2 bagi kat dia.

Aku berani jamin, ramai pelanggan Digi dah 'torkono' macam kes bini aku. Kes tiap2 bulan  tak sedar kena bayar extra RM50. RM50 yang boleh bawak ke restoran tomyam , kenyang anak beranak.

Check punya check, natang bewok extra RM50 itu rupanya 'value added'. Benda apa 'value added' aku pun tak tau, bini aku pun tak tau. Nak menghapuskan menatang 'value added' ini bukan kerja senang, kena pergi sevice centre Digi baru boleh padam. Kedai yang kita pergi saban bulan utk membayar bil tak boleh buat. Dia  cuma reti ambik duit, buat kerja tak reti. Lanchow!

Cara2 menghapus menatang 'value added'. melalui SMS,
a. Mula2 unsubscribe menatang 'value added' melalui SMS ke 33387.
b. Kemudian mintak refund balik menatang 'value added' yg telah dicekau;
1. Call 03-7966 6614, sembang dgn si amoi customer service (suara stim gile, mesti tak cun! kah kah kah!!!)
2. e-mail ke support@uvsms.com segala butiran seperti no. telefon, salinan bill telefon & no. akaun bank. Menurut si amoi customer service, duit akan dimasukkan ke dalam akaun.
Bayangkan orang yang tak berkesempatan pergi service center? Sampai mampos la membayar menatang 'value added' yang satu haram tak berguna.

Menatang 'value added' ini kerja syarikat bernama Venture Something-somethinglah Sdn Bhd. Yang aku berbulu sampai blonde bulu aku ialah, Digi bijik ini tak tahu menahu?

Kelentit kering lah!

~Libang libu~

liq

Kisah 2 Lelaki Masuk Bar

Dicedok dari: http://www.patentlyo.com


liq