Saturday, February 19, 2011

Bermacam2 Jenis BAPAK

Bapak macam ini pun ada.


Dia boleh turun naik mahkamah. Senyum merata-rata. Boleh hidung kembang kempis. 

Dia boleh hilang silu diambik gambar setiap kali naik mahkamah. Dia macam dah seronok meneman anak turun naik mahkamah.


Bapak apa benda ni? Bapak ayam pun naik malu la kalau kes macam ni.


Anak lelaki yg dibela dari kecik sepatutnya, disuruh jadi jantan kemudian boleh menyondol perempuan supaya boleh memberi bapak cucu. 


Bukan anak lelaki bapak namanya, kalau kerja menonggeng lubang ekzos ditarah 9 batang pelir.

Bapak ke ni? Kalau bapak betul, mesti ada gaya nak letak kayu beluti kat tengkok anak bila anak dah mengarut-ngarut mcm tu.


Kata orang, ikut resmi haruan, 'haruan makan anak'... thee he he
Cuba check sample air lendir tu betol2.. thee he he
Mana la tau kaaaaan...thee he he
Bapak zaman sekarang bukan boleh dikira sangat...thee he he
Betul ke bapak tu? Apsal bapak bantot, anak lampai??... thee he he


Check sekali lagi, double-check sample2 air lendir tu..KAH KAH KAH!KAH KAH KAH!



Pembela aju kemungkinan DNA dari hingga 10 lelaki
malaysiakini.com/news

Peguambela dalam kes liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim mengajukan kemungkinan DNA dari sehingga 10 orang, termasuk dari Mohd Saiful Bukhari Azlan, ditemui pada dubur mangsa.

Peguambela mengajukan kemungkinan itu kepada pakar DNA dari Jabatan Kimia, Dr Seah Lay Hong sewaktu menyoal-balasnya hari ini, dan beliau bersetuju dengan kemungkinan itu.

Seah (kanan) telah memberitahu mahkamah bahawa dua item peralatan digunakan, iaitu DNA View dan Applied Biosystem Genetic Analysis machine, untuk membantunya dalam analisisnya.

Peguam Ram Karpal membangkitkan perkara itu sewaktu menyoal-balas Seah berhubung Laporan Kimia yang disediakannya yang ditandakan sebagai bukti.
liq

Syarat Wajib Sebelum jadi Calon

Sihat tubuh badan. Tak ada batuk2,darah tinggi, kencing manis, angin ahmar
Supaya tak mati cepat,
Tak mengabis duit rakyat keluar masuk hospital ( tau nak yang klinik 1st Class shj.)
Supaya boleh kerja, bukan main mata dengan nurse, bukan mencekik gaji buta.
Supaya tak mengkayakan kroni dgn projek mee segera.


Dan yang paaaaaaling penting, buat Medical Check-up dulu.
Kalau engsel dah berkarat,
Tulang belakang dah herot,
Pungkoq dah pipih,
Tak payah la bertanding...
liq