Friday, February 18, 2011

Tell Him, "Pergi La MAM.."

Dr M Told To Apologise Over Ops Lalang

Harakahdaily

KUALA LUMPUR, Feb 10: Former prime minister Dr Mahathir Mohamad has been urged to issue an apology for masterminding Operation Lalang in 1987, which saw more than a hundred dissenters arrested under the Internal Security Act.

DAP advisor Lim Kit Siang made this call in response to a claim by Mahathir that he had met opposition leaders and assured them that they would not be detained, days before the infamous swoop.

Pergi la 'mam'... pungkoq pun dah pipih, tulang belakang pun dah herot bengkok..thee he he…

tak ada sapa nak buat jambatan bengkang bengkok lg dah... pergi la 
'mam'.


Protong pun dah nyawa2 ikan, nak 'mam' sekali dengan Protong kot? thee he he…

Tapi sebelum 'mam', cakap la "we all kat rumah speak English, not Tamil" thee he he…

Satu Malaya akan percaya!! KAH KAH KAH!



Mahathir made the claim in journalist Tom Plate's book, Doctor M: Operation Malaysia – Conversations with Mahathir Mohamad, blaming the police for the arrests which earned him international condemnations, and which many saw was a prelude to his interference in the judiciary and other institutions.

liq

Saiful BauKari Ter'CRET'!!

Mat Nuar guna pawang.

Adakah pawang ini?

Atau pun pawang ini??

Kes ini kalau didengar di negara kapir..thee he he dah lama buang kes, tak terima kes main pawang-pawang..thee he he…

Dengan hakim, dengan 'jaga' mahkamah kena buang semua..thee he he kes tak masuk akal...thee he he…

Setompok ter'cret' kat luar..BUKTI TUUU! theee he he tapi saluran masih OK, cun, masih sempit.

Apa punya pawang Mat Nuar guna daa..thee he he apa ni...main ilmu-ilmu, main halus-halus..

Main tuju-tuju, main hantar-hantar..thee he he…

Tetiba tengah malam, meraung Saiful BauKari..terasa benda menyucuk-nyucuk...thee he he…

Tu yg sampai ter'cret-cret' sendiri! KAH KAH KAH!

"Semasa pemeriksaan utama oleh Timbalan Pendakwa Raya Noorin Badaruddin, Dr Seah yang merupakan saksi kelima pendakwaan memberitahu mahkamah bahawa beliau telah menjalankan ujian terhadap dua kemeja lengan panjang dan sehelai seluar dalam biru gelap atas arahan pegawai penyiasat kes itu, DSP Judy Blaucious Pereira.
Bagaimanapun, beliau berkata ujian mendapati air mani "lelaki Y" tidak ada pada kesemua eksibit berkenaan, manakala dua lagi kesan yang ditemui pada seluar hitam Mohd Saiful disahkan sebagai milik mangsa sendiri.
Laporan kimia hari ini juga mendedahkan contoh B5 yang diambil dari kawasan sekitar dubur terdiri daripada DNA lelaki milik Mohd Saiful, "lelaki Y" dan satu lagi penyumbang yang tidak dikenali."

liq

One In 5 Americans Believe Obama Is Muslim

Apa bezanya Obama is Muslim or not, ada beza ke?

Zine el abidine pun muslim, MubarakFiraun pun muslim, MAHAfiraun pun muslim..thee he he… tak ada beza.

Kuat menipusama kuat mengapor harta negara, sikit2 tangkap orang!...thee he he...tak ada beza
Kaya raya, anak beranak cucu cicit kaya raya...thee he he...tak ada beza
Panjang umur,  lambat padam..thee he he...tak ada beza
Semua sembahyang Jumaat...thee he he…tak ada beza
Cuma yang berbeza khutbah sembahyang Jumaat...thee he he
Khutbah Jumaat Zine el abidine dlm bahasa Perancis, khutbah Jumaat MubarakFiraun dlm bahasa Arab, tapi khutbah MAHAfiraun dlm bahasa Tamil!...KAH KAH KAH! KAH KAH KAH!KAH KAH KAH!

USA Today

WASHINGTON, Feb 14: The (false) claim that President Obama is a Muslim looks like it will be a permanent part of the political landscape.

About 10 Iowa Republican caucus-goers who attended a recent focus group organized by Fox News said they believe that Obama is a Muslim, despite the president's repeated testimony of his Christian beliefs as recently at this month's National Prayer Breakfast.

liq