Monday, October 3, 2011

Ukay farking Boulevard, Ulu Kelang 68000, Selangor.

Madu tualang power! Click here
This is Ukay Boulevard. Ukay fucking Boulevard.



Ini pulak artist impression of Ukay fucking Boulevard at night.
Cantik. World.
Macam kat Europe, kalau menengok kat gambar la.
Banyak tempat kita guna nama Mat Saleh.
Mont, Casa, Height, Precint la, Sierra la.
Asal-usul Ukay fucking Boulevard ini ialah kampung setinggan.
Kampung Setinggan Batu 8, Ulu Kelang.
Setelah penduduk dihambat, disodok, dihalau, dibangunkan bangunan tinggi, sori la nak guna nama Melayu.

Lemang Asli Pak Ali tak dapat pun satu lot kedai Ukay fucking Boulevard.
Pakcik Banjar supplier air soya entah terpelanting ke mana.

Hilang identiti Melayu. Satu persatu.
Ketuanan Melayu Perkasa Broheng Ali ialah ketuanan Melayu peluk tubuh,
Ketuanan Melayu gosok dagu,
Ketuanan Melayu selok kocek garu telor!
Kah kah kah!!!

Ini rupa tapak asal Ukay fucking Boulevard
Rumah khemah seorang penduduk setinggan Batu 8
yg tidak mendapat pembelaaan disini




~Libang Libu~

2 comments:

  1. negeri yg punaisiat dia dapat gaji RM1 sebulan tu ka????? kah! kah! kah!

    ReplyDelete
  2. bodo.

    projek ni zaman mat bujang.

    bodo.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.