Monday, May 2, 2011

SUMPAH Anwar Ibrahim

Madu tualang power! Click here
Sumpah, saya tak bohong.
Memang betul saya kena tala dalam jel.
Tergelincir tulang belakang saya.
Tapi dah OK sikit, tu yang Madey berbulu, pasai tulang belakag dia pulak yang herot.

Sumpah.
Dulu bijik mata ni lebam kena debik dengan IGP.
Bukan buat sendiri dengan cawan. Rapidah Aziz apa tau. Pi try cekup mata dia dengan cawan tengooook...

Serupa jugak dengan Alhantuya, mana mungkin dia letupkan diri  sendiri.
Serupa jugak Beng Hock, gila ka cekik diri sendiri?
Serupa jugak Sarabaini, tak kan pak imam ni tak tau terjun dari tgkt 3 membahayakan kesihatan?

Sumpah.
Madey tu bukan Melayu, dia pun dah mengaku... thee he he
Dia tu suka makan kari... thee he he
Hujung minggu gerenti kari kambing... thee he he
Lepas pekena kari kambing, terlentang bawah kipas depan ruang tamu, bukak baju tinggal kain pelikat bai... tinggal kain pelikat wa cakap lu. KAH KAH KAH!


Kemudian dia bantai cakap Urdu kat anak dia;
" डे, गर्म बकरी का एक बहुत कुछ! कासी प्रशंसक भी संख्या 5!"
"Dey, banyak panas ini kambing! Kasi kipas angin nombor 5 juga!!" (terjemahan)

KAH KAH KAH KAHKAH KAHKAH!!!!



5 comments:

  1. bro pandai buat lawak pagi-pagi lagi gua respert sama lu ooo.......gua gelak habis ha ha ha......

    ReplyDelete
  2. jimbo,

    lawak hari buruh.

    KAH KAH KAH!

    ReplyDelete
  3. i like, i like...

    keep writing yang macam ni,
    entertaining.

    ReplyDelete
  4. Sahabat, saya dah link kan blog libanglibu ke dalam blog Kembara Jr. Selamat berjuang.

    ReplyDelete
  5. sudah di link kan di bloglist 2

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.