Saturday, February 26, 2011

Utusan AIR LENDIR

Madu tualang power! Click here
Sekolah Cina tolak akhbar Melayu percuma


Sapa nak baca...thee he he… kalau tiap hari kisah air lendir, bulu, air lendir, bulu..thee he he…

Mana mak bapak tak berbulu..thee he he…

Tu la, ada tanjung bagi kat koling, ada bukit bagi kat cina...

Ada Spore bg kat LK Yew, ada Pinang bagi kat LG Eng...thee he he…

Ada Pulau Batu Putih, dgn telur2 bijik2 mata putih!

Org dah tak kebulor, pergi la mam..thee he he…

Kenapa bodo sangat? KAH KAH KAH!

Ini mesti time kecik2 kena paksa baca Utusan ni..KAH KAH KAH!KAH KAH KAH!



utusan mahathir malay losing power 240910


Akibat tekanan dan bantahan kumpulan pendidikan Cina dan parti pembangkan, sebuah sekolah rendah Cina di Kuantan menukar keputusannya untuk menerima akhbar percuma Utusan Malaysia.

Menurut laporan Sin Chew Daily hari ini, keputusan tidak menerima akhbar tersebut dibuat oleh lembaga SRJK (C) Semambu selepas bermesyuarat malam semalam.

Pengerusi lembaga sekolah itu, Goh Kim Fah memberitahu Sin Chew Daily, sekolahnya pada asalnya memang mahu menerima akhbar percuma Utusan Malaysia yang disumbangkan oleh sebuah syarikat swasta yang bertujuan meningkatkan tahap penguasaan bahasa Melayu di kalangan pelajarnya. Click HERE

3 comments:

  1. Jom ke PRK Merlimau: masih ada 2 Rumah Penginapan di Jasin utk disewa. 0123736548 http://jasinhomestay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Jom tukar link, blog saudara dah pun saya linkkan...

    ReplyDelete
  3. Sdr LibangLibu, tok sah ber'Tuan' la ngan saya yang kerdil nih, hamba Allah seperti sdr jugak... :)

    Saya tengok blog sdr ada kelainan, yg pentingnya unik walaupun ciput... salam perjuangan...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.