Sunday, February 20, 2011

Negara Kamu Negara KAPIR

Madu tualang power! Click here
Negara kami negara Islam,

kami tak ada Orchard Square, Flower Square atau Recreatioal Square macam negara kamu.

Students cheer as they protest in Brussels, Thursday, ...

Belgians celebrate 249 days without a government

more photos HERE


Tapi, kami ada Benghazi Square, Manama Square, Tahrir Square, Sanaa Square dan Merdeka Square.



Kami juga ada bermacam2 jenis firaun.

Firaun Gadaffi, firaun Zine el Abidine, firaun Mubarak dan paling best MAHAfiraun.

MAHAfiraun dah tua, tulang belakang dah herot tulang pungkoq dah pipih. Tapi masih nak menyibok dlm segala benda.

MAHAfiraun ni ingat dia menongkat dunia, tak mati2 so tak payah mintak ampun , tak payah taubat banyak2.

MAHAfiraun amat pelupa, walaupun dia bukan Melayu tapi dia seorang pelupa. Dia lupa sejarah.

Sejarah telah merakamkan bagaimana firaun Mesir disumbat pasir kedalam mulutnya oleh malaikat sewaktu ditelan Laut Merah,

supaya dia langsung tidak boleh melafazkan 'taubat'.

2 comments:

  1. Hi LL.ni 1st,time la gua singgah,blok u,best gak rupanya,selama ni gua asyik g blok TT,blok u g ommph,TT da ada warning lak,serupa itu blog porno beb,napa ya? oo back tu topik...la cian je la kat madey tu.ingat mudah ke da berpuluh thun wat ikut suka ati,tiba2 takde kuasa? orng dulu kesat punguq pun rela kine tibai dia blik? cian kan.? pa2 pun kita bg la dia peluang n biarkan je.kita kan ddidik tuk hormat org tua? ,kan?kan? Ta!

    ReplyDelete
  2. Dear sali,

    t/kasih.

    1) blog TT ada yg dengki kot.
    2) madey adalah topik yg tak akan abis-abis. thee he he…

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.