Thursday, October 28, 2010

MEGA TOWER Bungee Jumping Center EXTRAORDINAIRE

Terpanjang.. tertinggi.. termahal.. terindah.. tergemok.. terpendek thee he he

1Malaya has it all now, we are offering u a chance of a lifetime to jump from our soon-to-be-built tallest building Mega Towel.. whoooops!! MEGA TOWER.


Ini rakyat Vanuatu. Itam legam. Badan fit macam kerbau. Tak pernah berbaju sepanjang hayat.
Mereka ini akan datang ke 1Malaya dan memeriahkan lagi senario pelancongan negara. thee he he he hee


Mereka akan datang ke 1Malaya sebab tak larat dah nak buat menara kayu rotan akar kayu macam ni. Bahan asas dah lesap kena rembat dengan tauke, cuma tinggal tali rafia. Tenaga buruh murah macam kaldai dari Bangla pun dah tak sampai2.

Ini namanya terjunan kepala dulu, atau NAGHOL dlm bahasa Vanuatu (google la kalau tak percaya). Tanda anak muda Vanuatu berani mati dan sudah akil baligh. Juga tanda dia sudah tidak lagi menggigil-gigil selepas kencing. thee heee heee..

Ini la pot baru diaorang nanti.. thee he he. Bangunan putih, bukan bangunan berkembar. Bangunan berkembar tu dah berpolong berpelesit, sebab banyak kosong tak ada orang sewa..theee he he he.. Bergolok bergadai orang Vanuatu nak terjun kat sini. MAHaammpos pun sanggup..! thee he he

Anak muda Vanuatu terjun dengan bergaya..



"Escaladez la tour Mega? No. .. Je préfère monter ma femme"



liq

Abang GAGAH

What Is Kuasa Melayu? from http://www.malaysiandigest.com

by Kusha Basir

When it comes to talking about the power of the Malays in this country, we cannot deny that it will also relate with the special privileges of the Malays as stated in the Constitution in Article 153. It is not a minor issue and can’t be taken lightly because this kind of issue affects all the people in this country especially Chinese, Indian and Malay.

Yang betul-betul power punya Melayu, mesti cium keris

Ini otai, tak payah cium keris.. otai ka auta? thee hehe

Ini pak sanggup, orang suruh cium, ciuuuuum! thee he hee padahal pegang keris pun tak betul.

Ini otai punya jeneral, kalau otai suruh jolok keris dalam lubang idung dia.. gerenti dia jolok! KAH KAH KAH KAH!!!!!!!!!!!!!!!



Melayu kalau nak kasi power, tak boleh tinggal Tongkat Ali

Orang dah ke bulan ke bintang.. dia masih lagi nak bertongkat ali..
Telan la Viagra...
Telan banyak2 biar sampai mati sakit jantung!
Theeee he heee heeeeeeee heee!!!!!



.There has been many disputes and questions raised by the minorities in this country on the power of the Malays and Bumiputra. These arguments would always come to the proposition elimination or reduction of this special privilege and subsidy for the Malays in this country.

liq