Monday, October 11, 2010

Ayah Pin Lagi HEBAT Lah!


KUALA LUMPUR, Oct 10 — Malaysia’s first astronaut Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor Sheikh Mustapha will be tying the knot today with an extravagant do, expecting more than 10,000 at his solemnisation ceremony at the Tuanku Mizan Zainal Abidin Putrajaya Mosque. Dubbed the “wedding of the year”, the grand affair will be televised live by TV3, the event’s official media sponsor, at 2pm today.

Ini orang NASA sudah certified 'Space Tourist'..thee he he 'Pelancong Angkasaraya'.. apa mau gempak daaa..

Naik langit?? Apa ada hal. Ayah Pin tak kecoh pon daaaa..

Ini baru nak be'rumah tangga', Ayah Pin siap dah ada kerajaan langit! Lagi kecoh satu Malaya..

Ayah Pin pergi langit duit sendiri, tak pakai satu sen duit 1Malaya pun.. thee he he



Dr Sheikh Muszaphar has invited more than 100 astronauts worldwide for his wedding to Dr Halina Mohd Yunos.

Among the astronaut guests are India’s Rakesh Sharma; the first Muslim astronaut, Prince Sultan of Saudi Arabia; and the first Chinese Taikonaut, Yang Li Wei.more HERE

liq

PROTONG Terus Maju, Untuk Rakyat M'sia


PETALING JAYA – Proton considers its move to recall the Gen.2 and Satria Neo due to defective parts as a positive exercise, saying it will not have a severe impact on the company's performance.

Ini kes tahan bubu.. kes pasang jerat.. pasang lukah.. theee he he

Tak ada cara lain dah ke nak mengembongkan kantong?

Jual kereta 'dirt cheap' kat Pak Arab.. thee he he

Tup tup kat 1Malaya nak recall-recall plak..

Ini nak jual kereta ke nak jual spare-part? thee he he

Memang la nak tukar clock spring.. thee he he natey gapo clock spring.. thee he he

Kemudian; "Tayar kereta encik ni dah botak".. "brek kereta encik ni dah tak makan, encik nak mampus ke?" thee he he

"Encik tak nak tukar cermin baru ke? Kami ada cermin kebal"

theee heee heeee heeeee heee

Lepas kena bubu dengan saman ekor.. masuk lukah Protong pulak..

Berbagai cara nak mengembong kantong kroni.


In stating this, its managing director Datuk Syed Zainal Abidin Syed Mohamad Tahir said customers' safety is the priority for the company and the recall was the management's commitment to provide quality service to customers.

Owners of the affected models can contact any authorised Proton service centre for a free inspection, and all costs on labour and parts required to replace a clock spring will be borne by Proton.read more HERE






liq