Sunday, May 23, 2010

KASIH IBU - Sharifah Aini



KUALA LUMPUR: Walaupun hanya dua jam, seorang ibu reda selepas penantiannya selama setahun setengah berakhir apabila berjumpa dengan anak perempuan berusia empat tahun yang sebelum ini di bawah jagaan suami selepas mereka berpisah.

Ga ga ga ga ga ga....

Play the song.

Whaddya think huh? thee hee hee he

So you think you are a tough guy.. right?

Abien Rosmon ni memang nak kena panah petir agaknya.

Audrey Amira Goon Abdullah, 33, dapat berjumpa dengan Alya Natasha selepas Mahkamah Tinggi Syariah, di sini, mengeluarkan perintah terhadap suaminya, Abien Rosmon Hamid, 34, membawa kanak-kanak itu ke mahkamah, semalam.

Sebelum ini, mahkamah yang sama mengeluarkan waran tangkap terhadap Abien selepas lelaki itu yang juga pegawai eksekutif teknologi maklumat, dua kali gagal hadir dalam prosiding membabitkan hak jagaan anak mereka.

liq

Sudah BASUH?

Akibat 2 hari tak basuh.

Pun akibat 2 hari tak basuh. 

PENANG, 22 MAY, 2010: Seven men, believed to be involved in gay activities, were detained by police during a raid at Pulau Tikus, last night.

GAGAGGAGGAGAGAGAGA! GA GA GA GGA GA GA!!!!!!!!

Berjambang, beruban, berjanggut la jawabnya..thee he he kes mat nuar sorang pun makan tahun tak settle-settle..

Inikan pulak 'seven men', seven men main sontot-sontot..thee he he he

Ini kena tau dulu, RELA/TERPAKSA? THEE HE HE HE

Ada mintak biasiswa tak sebelum tu? Ada pakai pelincir, 2-T ka 4-T? GA! GA! GA! GA!

Ada bawak berjalan2 selepas kejadian? thee he he he 

Paling penting sekali, BETUL/TIDAK tak basuh 2 hari???  GA! GA! GA! GA!



Penang CID Chief SAC II Wan Abdullah Tunku Said said police waited for about 30 minutes before raiding the a Fitness Center at 9.30pm because it was a members only centre.

"During the raid, police detained the seven men - a caretaker and six workers aged between 20 and 30 - who were involved in immoral activities in the centre," he told reporters when contacted here today.

liq

MACC. (Makan Angin, Cincai Cincai)

Rombongan ke London, "London Here I Come"

(Bernama) -- The Malaysian Anti-Corruption Commission (MACC) is ready to record a statement from private investigator P. Balasubramaniam in London.

Thheeee he he he hehe eeeee yiiii hheeeeee..

Bila lagi nak 'makan angin' freee...thee he he 'cincai cincai' bukan orang tau!

Bila lagi nak merasa naik flight, asyik Khir Toyol naik flight free..thee he he

Bila lagi nak jadi jakun, tercangak bangak kat kota London..paling penting, boleh la 'spiking Landen'!!! thee he he he

Freee, percomaaa, 1Malaya tanggung.. 

Bala ni tak sporting lah, lain kali ajak jumpa kat Zimbabwe..thee hee he he

Haram sekor tak datang punya..

It welcomed Balasubramaniam's willingness to give the statement in connection with the murder of Mongolian Altantuya Shaariibuu and wanted to record the statement in July.

"We will be in touch with his lawyers to discuss the matter," MACC said in a statement here on Friday.

The portal Malaysiakini last night reported that Balasubramaniam was waiting for MACC to record his statement.

liq

Suruh Kera Mengangkang. Kangkang Kera LAGI Luas

Kera tak sporting, tak nak ngangkang

Kita dapat balik tanah di Jakarta
2010/05/22

Mahkamah Agung beri semula hak milik

JAKARTA: Selepas menunggu 12 tahun, Malaysia akhirnya berjaya mendapatkan tanah bekas tapak Kediaman Rasmi Duta Besar Malaysia ke Indonesia di No 48 Jalan Kemang Raya, Jakarta Selatan. Datuk Bandar Jakarta Selatan, Shahrul Effendi menyampaikan surat penyerahan tanah itu kepada Timbalan Ketua Perwakilan Kedutaan Besar Malaysia di sini Amran Mohamed Zin selepas Bahagian Penguat Kuasa pejabat itu melaksanakan operasi pengusiran penceroboh pagi semalam. Shahrul berkata, penyerahan kembali tanah itu sebagai melaksanakan keputusan Mahkamah Agung Indonesia yang menetapkan tanah berkenaan milik Kerajaan Malaysia.

Ga! ga! ga! thee he he he 

Kera pun malu nak mengangkang lah! Malu. Tak de faedah..thee he he he 

Ini lah kalau pandai,  macam hamprak. Bodoh pun macam hamprak..thee he he

Tanah 2 kangkang kera kat Jakarta tu yang nak didegar2kan, dihebah2kan, disumbat2kan, diwar2kan ke seluruh pelosok 1 Malaya..thee he he

Ok lah, kasi 3 kangkang kera. 4,950 meter persegi.. haram 1Malaya tak nak tau..thee he he

1Malaya nak tau apa cerita tanah kat Limbang, apa cerita 2 blok kaya petrol bagi kat Brunei, apa cerita Pulau Batu Puteh senang2 Singapoora rembat..thee he he 

Tanah 3 kangkang kera ni kaya petrol ka? Kaya dgn hasil perikanan  ka?

GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA! GA!  
Urusan penyerahan itu menamatkan usaha 12 tahun pihak Kedutaan Besar Malaysia di sini menuntut kembali haknya di mahkamah yang menelan belanja RM2 juta.

Operasi pengusiran penceroboh membabitkan 530 pegawai penguat kuasa Pejabat Datuk Bandar Jakarta Selatan, dijalankan tanpa sebarang pergaduhan selepas beberapa orang menghalang pintu masuk ke tanah itu dengan sebuah kereta bersetuju mengalihkan kenderaan berkenaan dan membenarkan operasi itu diteruskan.

liq

Kid You NOT

Taliban letup dua lelaki
2010/05/22
Berita Hairan


MIRANSHAH: Militan Taliban mengikat bahan letupan ke badan dua lelaki yang dituduh menjadi perisik Amerika Syarikat dan meletupkan mereka di tempat awam di barat laut Pakistan, kata pegawai perisikan dan penduduk semalam.

Ga ga ga ga gaga gaga! gagaga ga!

Taliban pun dah pandai..mana Taliban dapat ilham ni..thee he he he

Apa kes Taliban ni..thee he he he ini sudah kes naya.. 'cret-cret-cret' kan, letup sampai hancur..thee he he 

Apa kes..thee he he he ini mesti kes beli kapal terbang..

Tapi tak pe jugak, beli kapal terbang. Kapal terbang atas darat, semua tahu boleh terbang atau tidak..thee he he he

Jangan beli besi burok 2nd hand, entah boleh timbul entah tidak! thee he he he

Ntah-ntah dah tenggelam tak timbul-timbul..

ga ga ga GA! GA! GA! GA! GA! GA! 

Pembunuhan itu berlaku petang kelmarin di Waziristan Utara, kawasan di kuasai Al-Qaeda dan Taliban di sempadan Afghanistan di mana Amerika Syarikat meningkatkan serangan peluru berpandu dibawa pesawat tanpa juruterbang, menambah kebimbangan militan terhadap perisik. – Reuters

liq