Friday, May 21, 2010

JAWA & BUGIS Dah Tak Ngam

Oleh Fazli Othman

SHAH ALAM 18 Mei - Kenyataan bercanggah berhubung janji yang dibuat oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan timbalannya semasa pilihan raya kecil P212 Bandar Sibu menunjukkan kedua-dua pemimpin tersebut tidak sehaluan lagi.

Ini kena refer sejarah balik, sejarah akan membawa kita kepada pengenalan diri kita..thee he he

Mengenal sejarah, maka kenal lah empunya diri..GAGAGAGA!!GA!GA!GA!

Jawa dgn Bugis mana pernah ngam..thee he he

si Jawa kata, "'tempe' berasal dari Pulau Jawa"..thee he he si Bugis marah, ditampor pipi si Jawa dgn 'tempe'.. tu pasal sampai ke laaaa ni pipi kena air-brush!!!! ga!ga!ga!gagagaga!!!!

si Bugis kata, "kayu manis terbaik terdapat di Maluku"..thee he he si Jawa naik hangin, di luku-luku kepala si Bugis.. tu pasal sekarang ni kepalanya makin kurang rambut dan bagai dipolish-polish!!!

ga!ga!ga!gagagaga!!!!GAGAGAGA!!GA!GA!GA!

Ahli Parlimen Kuala Langat, Abdullah Sani Abdul Hamid berkata PRK adalah tempat Umno-BN menabur rasuah dan ini seolah-olah dianggap perkara wajib yang dilakukan secara berterusan.

"Ini menunjukkan hubungan yang tidak sehaluan yang ditunjukkan oleh kedua-dua pemimpin berkenaan dengan janji yang dibuat kepada pengundi.

liq

PROTONG Terus Maju, Utk Rakyat Msia


Protong Iswara model terlaris PROTONG of all time. Simple tapi serbaguna.

Protong Iswara bercium dgn lori.

Protong Iswara & sebijik lori berebut tiang api.

Protong Iswara kene SONTOT dgn lori!!! Ga..ga..gag..ga!..glug..glug..

BEIJING: Chinese manufacturer Geely plans to unveil a budget city car which would cost less to buy than the upcoming Indian-made Tata Nano. The new Geely IG would sell for around US$2,250 (RM7,308) when it goes on sale in China in 2012. That compares to an asking price of between US$2,700 and US$3,800 for the Nano in India.

gagagagagaga...gagagaga!!!..gagagagga!
 
Protong dah lama dah buat kereta murah untuk rakyat jelata..thee he he
 
Tata ka tutu ka, Geely ka Geli ka.. mana tau apa lagi time tu, but Protong is always one step ahead..thee he he
 
Protong dah lama menawarkan kereta murah gila babi untuk jelata..kalau Protong Iswara tu boleh dibeli dgn harga RM8,000-00 shj..
 
Tapi tak ikut skrip..thee he he kabel berselirat atas belakang Protong..itu pasal harga Protong Iswara sekarang murah sikit dari harga Merc '99 di Zimbabwe..thee he he he

Following production hiccups, the new mini from Tata is expected to hit Indian streets in 2011.

The basis of the new Chinese runabout is the flamboyant Geely IG showcar, recently shown in Beijing. However, the new model will not share that concept's innovative, upwardly-hinged "gull-wing" doors.

liq

Samy Velu BUNTING, Samy Velu BUNTING!!

..Samy akan berundur dalam tempoh 8-9 bulan.


KUALA LUMPUR, 18 MAY, 2010: Long-serving MIC president Datuk Seri S. Samy Vellu today announced that he would vacate the party top post "eight or nine months" before his current term expires in May 2012.

gagagagagga!!!!gaaga!theee hee he he he he eeeee he

Patut la perut boroi, kaum ingat perut besar sebab kuat makan...thee he he he

Sapa punya angkara? ..theee he he he bertanggung-jawablah..thee heehe he he

Jangan menconteng arang di muka Sami..thee he he he he he

Conteng lah kat tempat lain, muka dia memang dah itam macam arang pun!

GA!GAAAAAAAAAA!!!GA! GA! GA GA GA GA GLUG! GLUG! GLUG!


Making the much awaited announcement at a press conference just before the Federal Territory MIC Convention, here, the MIC supremo who became party president in 1979, however, did not say who he would hand over the party leadership to.

"I will leave eight or nine months before my term expires in May 2012. I will hand over the leadership to the next generation of leaders then. This is what I had told the prime minister (Datuk Seri Najib Tun Razak) when I met him prior to the Hulu Selangor by-election.

liq