Thursday, May 20, 2010

Jantan KABARET, Pergi Kau Dari Sini

Gambar ini sempat dirakam di Sibu baru-baru ini.

Taib nafi pengundi merajuk punca kalah

Oleh Mohd Roji Abdullah
mdroji@bharian.com.my
2010/05/19

Penduduk Sibu tahu apa yang sudah dilaksana BN

KUCHING: Ketua Menteri, Tan Sri Abdul Taib Mahmud menafikan dakwaan pembangkang bahawa kekalahan Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya kecil Parlimen Sibu, Ahad lalu, disebabkan pengundi di kawasan itu merajuk dan tidak berpuas hati terhadap kepemimpinan beliau. Beliau berkata, kecuali DAP, sebahagian besar penduduk Sibu tahu apa yang sudah dilaksanakan BN di bandar berkenaan dan tidak ada sebab beliau harus tunduk kepada desakan pembangkang supaya meletakkan jawatan hanya kerana kekalahan calon BN pada pilihan raya kecil itu. "Dakwaan itu (pengundi tidak berpuas hati dengan kepemimpinan beliau) hanyalah spekulasi pembangkang dan disiarkan oleh media.

ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!

Masih tak sedar diri, dh tua bangka dengan diri masih tak reti nak bezakan merajuk dgn menyampah..thee he he


Merajuk ni kalau tak dapat gula2, tak dapat mainan, tak boleh ikut bapak pergi kedai..thee he he ini baru dikatakan merajuk..


Menyampah lain..jauh panggang dari api, menyampah ni kalau tengok orang tua beruban putih, pakai spek lebih besar dari muka..thee he he


Kalau ada peluang, rasa nak tonyoh2 mukanya atas jalanraya di Sibu..thee he he tak pun nak henyak2 kepalanya dalam lubang jamban restoran mee kampua..


GA!GA!GA!GA!GA!GA!GA!GA!GA!GA!GA!GA!
"Macam inilah.... ini pilihan raya Parlimen, bukannya pilihan raya Dewan Undangan Negeri. Apa saja keputusan, saya tetap Ketua Menteri," katanya di pekarangan Dewan Undangan Negeri (DUN) Sarawak, semalam.

liq

PROTONG Terus Maju, Utk Rakyat Msia

Kereta Lexus tengah kena tarik

TOKYO: Toyota Motor Corp said today it would recall 11,500 Lexus vehicles worldwide due to a steering system defect, in the latest blow to the Japanese auto giant's reputation. Toyota said it had received 12 reports of electrical problems causing the steering system to malfunction for a few seconds in four models -- the LS460 and LS460L, and hybrids LS600h and LS600hL, it said.

thee he he he thee he he he he eh he he
 
Toyota ni memang tak reti meniaga..recall-recall buat hapa
 
Kalau dah jual, client dah bawak balik rumah, dah drive keliling 1Malaya..itu tanggungjawab clientlah..thee he he he
 
Wiper main gila ka, ekzos keluar asap macam serombong keretapi arang ka, power window malfunction ka..itu tanggungjawab client..thee he he
 
Jangan banyak kompen, byk sangat komplen pi la beli Merc..BMW..Audi..thee he he
 
Jangan banyak songeh, PROTONG lah kereta mampu milik dirantau Asia Pasifik..thee he he

"We are planning to recall a total of about 11,500 Lexus models worldwide," Toyota spokesman Paul Nolasco said.

The Japanese government said the recall would include around 4,500 Lexus cars domestically.

liq

Jangan Apa-apakan KHAZANAH Ini

Ketiak tak kena air 2 hari

PETALING JAYA, May 19 — A clerk today denied having murderous intentions towards Mohd Saiful Bukhari Azlan, the star witness in Opposition Leader Datuk Seri Anwar Ibrahim’s sodomy trial, when he posted threats on the personal aide’s Facebook page.

Hamprak Saiz-pool BauKari Azlan ini khazanah negara, kena simpan for  future generation, jangan diapa2kan dia..thee he he

Supaya org tau Melayu sekor pernah tak cebok 2 hari..thee he he

Tak berulat, gatal pun tidak..thee he he

Siap boleh pusing 1Malaya, pergi Rawang jumpa orang itu ini..

Lagi menakjubkan boleh duduk dalam kereta, drebar kereta tu tak ada lubang hidung ke?

ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!ga!


Epal tak dibasuh 2 hari, berulat...

Badrul Hisham Abd Jalal was arrested last Friday for allegedly posting the death threats to Saiful on the social networking site.

“It was meant to be a piece of religious advice... as a Muslim,” said a visibly-shaken Badrul today.....more

liq