Monday, May 17, 2010

Projek Sibu KANTOI-MANTOI

Ini kantoi mandi bogel ramai-ramai

SIBU, 16 MAY, 2010: DAP's Wong Ho Leng has won the Sibu parliamentary by-election with a majority of 398 votes.

He received 18,845 votes to beat Barisan Nasional's Robert Lau Hui Yew who obtained 18,447 votes and Independent candidate Narawi Haron who only managed 232 votes.

Gagagagaaggaaggaagagagagaga!! gagagagaga!!

Habis lah! Kesian orang Sibu..thee he he he he he rugi besar..

Lepas ni projek 12 buah empangan seluruh Sarawak akan dikanselkan..thee he he

Banjir lagi besar akan melanda Sibu..jadi Venice of the East lah Sibu..

Program latihan Rela terbesar 1Malaya ilham Moh-le-yidin gerenti kansel jugak..thee he he

Felcra tak jadi nak perambat orang Iban lagi..thee he he

Satu Wee sudah pancut, satu Wong sudah mari masuk!! GA!GA!GA!!!

Gagagagagagagaga!gaga!gaga!

Kesian Taib Mahmud, habis luruh rambut Taib Mahmud..thee he he kutu-kutu Melanau Sibu semua pakat pangkah DAP..thee he he

Gerenti Taib Mahmud mengadap Samy Velu, mintak tolong carikan salun menanam rambut!

note: Iban yang tak sekolah pun dah pangkah PR, makcik Felda semenanjung bila lagi?

liq

Tiap Tahun STUDY. Reput STUDY


IPOH, 16 MAY, 2010: The government will decide on the implementation of the minimum wage scheme, especially in the industrial sector, after a study on its effects is completed, Human Resource Minister Datuk Dr. S. Subramaniam said today.

Study punya study, study punya study. Ambik mat indon buat kerja. thee he he

Study punya study, study punya study. Bangla suda mari..thee he he

Study punya study, study punya study. Ulan Bator baik punya suda sampai..thee he he

Nak study apa lagi? Implications pala bana hapa lagi? thee he he he

Orang estet ladang nak up RM1,500-00 je, bukan banyak mana, kerja berat. Silap haribulan boleh terkeluar kepala taik woo!..thee he he he

Currently, he said, the ministry was considering the views on the various implications that might arise with the implementation of the scheme.

"We are still studying and getting views from various aspects on how to deal with the issue.

liq

2 Hari Boleh TAHAN?

Aida Radzwill tak boleh tahan..

INILAH yang dinamakan jodoh. Kalau sudah tertulis jodoh pertemuan tak kekal lama, tidak ada apa yang dapat menghalangnya lagi. Begitulah yang nampaknya yang bakal berlaku pada aktres separuh abad yang kekal cantik jelita, Aida Radzwill.

Agak2 tak boleh tahan, buang..jangan simpan2, jangan main simpan2 macam Saiz-pool BauKari Azlan..thee he he

Saiz-pool BauKari Azlan simpan sampai 2 hari. Takjub. Tak gatal. Tak berulat..thee he he

Saiz-pool BauKari Azlan siap boleh pergi Rawang jumpa Dr Mat Ezam 12 Kotak..thee he he

Saiz-pool BauKari pergi Rawang naik kereta kah? thee he he

Sure tak boleh duduk, kalau duduk musnah lah bahan bukti. Terpenyet! thee he he he

Nanti kena usung seat kereta pulak..thee he he ehe dulu usung tilam!

GAGAGA!!GAGA!!GA

Aida, atau nama sebenarnya Khalidah Adibah Ahmad, 52, memfailkan fasakh terhadap suaminya, Joe Radzwill di Mahkamah Rendah Syariah Petaling Jaya pada 27 April lalu setelah hampir lapan tahun hidup bersama.

Walaupun tak banyak cerita mereka yang dipaparkan di media massa, Joyah tak pasti apa sebenarnya yang berlaku sebenarnya. Tak tahu lebih baik tak payah cakap, nanti jadi fitnah. Besar dosanya tu.

liq

Anak Murid Al Ustazah al MASHITAHI

Janda lacur diri kumpul duit untuk bertunang
Oleh Mohd Azis Ngah
azis@bharian.com.my

2010/05/16
KUALA LUMPUR: "Saya buat kerja ini (melacur) kerana perlukan duit RM3,000 untuk majlis bertunang. Lepas ini, saya tak akan buat lagi. Masa dah suntuk, saya belum beli apa-apa pun untuk majlis itu."

Mulianya hati bakal tunang janda ni..thee he he tapi malangnya bakal tunang janda ni..thee he he

Ini namanya bakal isteri 2 dalam 1! thee he he

Dah tak ada kerja sangat kat 1Malaya ni..ekonomi meleset, graduan menganggur, petrol naik harga...thee he he

Setakat nak cari 3 ribu, jual nasik lemak pun boleh dapat 20 ribu..thee he he kutip suratkhabar lama pun boleh kumpul sampai 13 ribu pelan-pelan..thee he he

Untung mamat bakal tunang janda ni, boleh duduk ngangkang, bini nanti waktu siang kerja, waktu malam kena kerja..

GA!GA!GA!!!!!!GAGAGA!

Inilah pengakuan berani seorang janda muda berusia 25 tahun ketika ditanya alasannya menggadaikan maruah dan harga diri demi mendapatkan wang berkenaan. Ketika ditemui kelmarin, wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Ma, tanpa segan silu, menggunakan taktik duduk semeja dengan lelaki terutama yang duduk bersendirian dan menawarkan khidmat seks, di sebuah restoran di salah satu pusat tumpuan orang ramai di ibu negara. Janda muda terbabit mengenakan bayaran minimum RM100 bagi setiap perkhidmatan seks, tidak termasuk sewa bilik hotel dengan purata dua hingga lima pelanggan sehari sejak beroperasi April lalu, mendakwa terdesak mendapatkan wang untuk majlis pertunangannya dengan bakal suami kedua yang dijadualkan pada cuti sekolah, bulan depan.

Ma memberi alasan tidak mempunyai kelayakan akademik yang baik, tanpa rasa bersalah, mendakwa sanggup menggadai maruah demi memastikan impian membina rumah tangga dengan lelaki pilihan tercapai.

liq

PEKEMA Ni Apa? Mencarut ka?

JEDDAH: The Association of Malay Importers and Traders of Motor Vehicles Malaysia (Pekema) hopes International Trade and Industry Minister Mustapa Mohamed will reply soon to its queries regarding the National Automotive Policy (NAP).

PEKEMA ni hapa benda? Apa pasal teruk sangat nama..dah tak ada nama lain ke? thee he he

Macamana nak sebut PEKEMA ni? Pekima. Pukema. Pookema. Pookeema?? thee he he

Ini ada kena mengena ka dgn KIMMA geng2 Mamak Bendahara TunGKEK?

Ada kena mengena kot dgn Zambry..Zainudeeeen Maydin..Yakcop..thee he he

Kalau berpersatuan cuma kerjanya nak mengampu berus telor menteri..thee he he

Baik pergi join Pekasam Broheng Ali..thee he he

Tukar nama persatuan - POOKEEMA PUNYA PEKASAM!

GAGAGA!!GAGAGAGAGAGAGAGAGA!!!!! 


Acting president Zainuddin Abdul Rahman said Pekema would hold its annual general meeting on Wednesday and had invited Mustapa to address its dinner later that day.

He said the association had met senior ministry officials on the automotive policy, especially on the move to end the issuance of approved permits (APs) by December 2015 and the RM10,000 charge imposed for each open AP issued.

liq