Sunday, May 16, 2010

Berita LUCAH Hari Ahad (METRO)


Aksi panas pengkid, lesbian

Oleh FIRDAUS SAHAT
firdaussahat@hmetro.com.my
2010/05/16

KUALA LUMPUR: Hanya selepas dua minggu akhbar ini membongkar pesta ‘jilat dan lekat’ khusus untuk pengkid dan lesbian, satu lagi pesta dengan pelbagai aksi yang lebih panas dikesan diraikan golongan berkenaan di sebuah pusat hiburan di sini, awal pagi semalam.

Golongan wanita yang berperwatakan lelaki itu tanpa segan silu menari di atas pentas dan menari dengan gaya berahi bertujuan memperlihatkan mereka juga mampu menari seperti lelaki dan tidak kurang juga yang cuba menggoda pengunjung yang melihat mereka.


Pada 2 Mei lalu, akhbar ini melaporkan mengenai penganjuran pesta pengkid dan lesbian yang menyediakan permainan ‘jilat dan lekat’ di sebuah pusat hiburan.

Ini KL beb..kosmopolitan metropolitan banyaksetan. GA!GA!GA!GA!!!!

Metropolis kosmopolis ramaiiblis..theee he he

Wahai batu belah batu bertangkup, telanlah editor paper Metro ni, telanlah reporter berita ni..thee he he

Dok lapor berita panas macam ni, tak takot ke api neraka lagi panas? 
liq

Atas SURAT KHABAR Pon Sodap

Jangan baring atas suratkhabar lama. Nanti gatal belakang badan.
Kalau nak baring jugak, alas dengan suratkhabar Metro yang baru.

Tilam muat seorang

Oleh Murni Wan Omar
murni@hmetro.com.my
2010/05/15

HULU KLANG: “Tilam itu hanya muat untuk seorang,” kata saksi yang juga abang kepada pelakon Norman Hakim ketika memberi keterangan di Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam, dalam kes khalwat membabitkan adiknya dengan Memey, tahun lalu.

Ga ga ga ga ga ag ga ga argh argh! Apa punya abang la ni..tak boleh pakai punya abang..ini nak menjerut adik sendiri..theeee he he he he

Abang ini kena tahu; Orang dulu-dulu tak tidur atas tilam. Tidur atas mengkuang. Dapat pun sedozen anak..thee he he

Abang ini kena tahu; Orang kalau dah geli geleman, dah tak ingat dosa pahala, tak ingat anak bini, atas SURATKHABAR METRO pun jadik!!! theee he he he

Mohamed Saufi Zaidon, 46, berkata demikian ketika menjawab soalan peguam syarie Fakhrul Azman Abu Hassan dalam prosiding kes khalwat membabitkan Norman Hakim atau Mohamed Norhakim, 33, dengan Memey atau Suhaiza Suhaimi, 21.

Pasangan itu didakwa berkhalwat di pejabat Mdh Global Network Sdn Bhd 4-1A, Jalan UP 1/2, Taman Ukay Perdana, Hulu Klang, jam 3 pagi, 30 Oktober 2008.

liq

800,000? Jangan TIPU Sunway Lagoon

Rekod Columbus Drive Parking Lot akan dipecahkan di Melaka

MELAKA: Taman Tema Air Melaka Wonderland yang terletak di Ayer Keroh di sini, dibuka kepada orang ramai mulai hari ini dengan menawarkan 16 aktiviti air.

Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd Ali Rustam, berkata taman tema yang mula dibina pada Ogos 2009 itu dijangka mampu menarik lebih 800,000 pengunjung setahun.


800,000? biar betul..gilo ko po? maknanya sehari ada 2190 pengunjung.. jgn la nak tipu Sunway Lagoon..thee he he

Kalau pengunjung datang naik kereta? Kereta boleh muat 4 orang, maknanya ada 500 buah kereta..nak parking kat mana?..berapa ekar untuk buat parking? thee he he ..

Itu belum kira orang datang naik bas, naik motor..takkan nak suruh orang datang jalan kaki..thee he he jangan tipu Sunway Lagoon

Daripada buat benda Wonderland ni, baiklah buat benda gila bina jambatan ke Sumatera..GA! GA!GA!GA!!!!!!

Takpun, meniaga parking je lah! GA!GA!GA!GA!!!!

note: ferris wheel dah habis bayar? GA!GA!GA!GA!GA!!!!!


"Taman tema ini seluas 30 ekar (12 hektar) dan mempunyai 16 aktiviti air iaitu terbanyak di Malaysia," katanya kepada pemberita selepas merasmikan pembukaan taman tema itu, hari ini.

Mohd Ali berkata, projek yang dibangunkan Melaka Wonderland Sdn Bhd itu menelan belanja RM80 juta, iaitu RM42 juta untuk pembinaan taman tema air manakala baki RM38 juta untuk tanah dan pembangunan lain seperti hotel yang sedang dalam pembinaan di situ.

liq

Lemas Pun LEMAS lah

New teachers accept rural posts more readily now: Education DG

By ROSLINA MOHAMAD
Published: Saturday May 15, 2010 MYT 4:44:00 PM


KUANTAN: The issue involving transfer of teachers, especially those deployed to remote areas, no longer posed a problem for the Education Ministry.

Kementerian si Anu ni memang lah tak ada problem, duduk opis goyang kaki seluk kocek garu telor..thee he he

Yang problem cikgu-cikgi, kena hantar ujung tanjung, naik sampan turun sampan, naik rakit turun rakit, naik bot terbalik bot!!

Tau bot terbalik bawak cikgu? 1Malaya haram tak tau. Tau berapa saguhati naik bot terbalik? RM3,000-00. 1Malaya haram tak tau..thee he he

Tau cikgi kena rogol dalam bot? 1Malaya haram tak tau.

Tau cikgi nak terberanak dalam bot? 1Malaya haram tak tau...thee he he

Memang lah takde problem Wak Dogol wei...cikgu cikgi dah kena paksa sain borang.

Bukan borang Skim Pinjaman Buku Teks tau? GA! GA! GA! GA!!!!!

 
Its director-general Tan Sri Alimuddin Mohd Dom said trainee teachers clearly understood and accepted that they would be sent to rural or remote areas, including Sabah and Sarawak.

''There is no problem raised in regard to rural or remote postings.

''They clearly understand the situation and this is something that they are prepared for when in training colleges,'' he told reporters after the official opening of the Teacher's Day Festival by Mentri Besar Datuk Seri Adnan Yaakob at a shopping mall here Saturday.

liq

Don't Talk S***! Don't Talk S***! (13 times)

Ibrahim Ali must apologise to Chua, says Koh
Saturday May 15, 2010


PETALING JAYA: Perkasa president Datuk Ibrahim Ali should apologise to MCA president Datuk Seri Dr Chua Soi Lek for his insulting remarks against him, said MCA central committee Datuk Koh Nai Kwong.

Koh said Ibrahim has accused Dr Chua of being a “selfish politician” and “racist” during an interview with a news portal freemalaysiatoday.com.

Broheng Ali nak mintak maaf? Kasi tempoh berapa jam? Jangan harap lah..thee he he

Ini Broheng Ali lah! dont talk s***! dont talk s***! (13 times)

Ini Presiden Perkakas Perkasa, bukan sembarangan orang 1Malaya sudah tau..thee he he

Tapi..tapi..thee he he he kalau Saudara Vince Tan suruh mintak ampon?? thee he he kalau tak mintak ampon Saudara Vince Tan tak nak kawan??


“His slander and provocation against Dr Chua is distasteful. He should retract his comment and apologise to Dr Chua and the party at once,” he said in a statement yesterday.

Koh, who is also MCA Chinese Guilds and Association Bureau deputy chairman, said the Pasir Mas MP had been criticising the postponement of the “Melayu Bangkit” event that was supposed to be held on May 13 in Terengganu.

liq