Tuesday, April 13, 2010

Compius..compius..

By FMT Staff

KUALA LUMPUR: PKR would announce its candidate for the Hulu Selangor parliamentary by-election at the Serandah community hall tomorrow.

The event will be attended by PKR supremo and Opposition Leader Anwar Ibrahim, PAS president Abdul Hadi Awang, DAP secretatry-general and Penang Chief Minister Lim Guan Eng, Selangor Menteri Besar Abdul Khalid Ibrahim, ousted Perak menteri besar Mohamed Nizar Jamaluddin and several others.

Anwar is expected to name former law minister Zaid Ibrahim as the Pakatan Rakyat candidate for the seat, which fell vacant following the ..MORE

Memang compius..mana tak compius..thee he he
Sekejap Pala-bana, sekajap Maggi-lan..thee he he
Dey mana satu nih??

Tu la kalau dah bangang, duduk rumah bangang lah sorang2..
Jangan ajak org lain bangang sekali..thee he he

Itu area majority Melayu..thee he he
Itu area majority Muslim..thee he he
Tarok la Melayu Muslim..susah sgt ke?

Sapa suruh tarok Made in Carbon punya orang daa...thee he he
Tengok..tengok..Brohing Ali dah marah..

Dont talk s**t, don't talk s**t, I..I..I...I...I..I...I...I..

liq

Berita Hidung Kembang Kempis

Roti canai, sate antara menu di AS
2010/04/12

WASHINGTON: Sate ayam, taufu bakar, roti canai dan teh tarik adalah antara juadah kegemaran rakyat Malaysia yang disajikan kepada orang ramai yang mengunjungi festival ‘Faces of 1Malaysia’ di sini, semalam.

Bukan saja juadah disediakan restoran yang dikendalikan rakyat Malaysia di Washington menarik minat pengunjung antarabangsa, dengan kebanyakannya datang dari pelbagai kawasan di Amerika Syarikat, pelbagai persembahan kebudayaan dan muzik berbilang kaum di Malaysia dan demonstrasi kraf tangan juga menambat hati mereka. Festival yang diadakan di ibu pejabat National Geographic Society’s (NGS) di sini, satu daripada . ..MORE

Kalau bab makan mencekik...world!
Patut badan gemuk pendek macam guni beras..thee he he
Tengkuk sama saiz dengan kepala..
Dagu kat leher, leher kat dagu..thee he he
Lengan menggelambir berayak-ayak bila berjalan..

Dulu roti canai naik angkasa..
Ikut pelancung angkasa..thee he he
Ini pegi Amerika la plak..
Promosi la tu??
Berapa juta keping dah jual??

Nak bagi laku..kena bawak tukang tebar ori..thee he he
Tu, yg kat dlm gambar atas tu..thee he he

liq