Tuesday, March 9, 2010

Stokis Kotak Anak Angkat George Soros

KUALA LUMPUR: Former Angkatan Muda Keadilan (AMK) chief Mohamad Ezam Mohd Nor said opposition leader Datuk Seri Anwar Ibrahim was well aware of the “little Napoleons” in PKR that controversial Kulim Bandar Baharu MP Zulkifli Noordin had spoken about.


Bongkak dah hamprak sekor ni..Suka2 dia nak panggil orang little Napoleon la, little Pharaoh la..

Dia tu..?
Thee he he..
Dia tu little Soros?
Ini mesti dah jadi anak angkat Soros..
Kalau tak macam mana lembik tengkuk org tua tu nak bagi dia juta2..
Duit juta2 jgn kemut..thee he he
Jgn makan sorang..jgn perap dalam kotak, nanti jadi mercun!
Macamana dia dapat juta2 duit Soros ni?
Ini mesti..
Mesti punya la..
Pegang batu Soros, bisik kat telinga "..Madey pun nak sikit.."

liq

Meniaga Katak

Brohing the Warrior

Pugnacious Perkasa chairman Ibrahim Ali came out fighting, arguing that he is battling against the encroachment of Malay economic rights which is a danger to their welfare, amidst the impending liberalisation of the economy in Premier Najib Abdul Razak's soon to be announced New Economic Model.


Betul tu....thee he heOrang Melayu ketinggalan dari segi ekonomi..
Pelajaran, tenaga professional, macam2 lagi la..
Semua dah kena tinggal..thee he he
Ameno-koko pun dah lama tinggal tapi sekarang macam dah nak jilat balik..

Kembali kepangkal jalan..60 tahun sudah..
Bagi baja, bagi tanah, bagi bantuan itu bantuan ini, beruk pun bagi..
Semua bagi lah, pendek kata..

Nganga mulut luas2, mintak..sure dapat
Janji nanti undi parti baru, Parti Katak Yang Gagah PERKASA!
Ini yang jadi lembab benak orang kita..
Semua dah kena sumbat..
Lembik tulang belakang..macam Ezam Stokis Kotak, Zul Nordin..thee he he

Brohing tak. Brohing ok...

Dia langsung tak ada tulng belakang!
liq

Kau Tak Jadi Ibu Mertuaku.. (bukan filem P Romlee!)

Utusang Malayalam

Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin yang didesak mengosongkan kerusi Parlimen itu menasihatkan Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail meletakkan jawatan sebagai Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) atas sebab:

Gagal mempertahankan dasar parti yang kononnya berikrar akan mempertahankan Islam dan kedudukan istimewa umat dan institusi Islam seperti diperuntukkan dalam Perlembagaan.

Gagal memimpin PKR sehingga menyebabkan PKR hilang sebuah kerajaan negeri, empat ahli Parlimen, tiga ADUN dan ramai pemimpin peringkat negeri, cabang dan akar umbi.



Laaaaaaa...
Apsal bodoh sangat lawyer ni..

Jangan termakan wang pendahuluan..memang jadi bodo..

Jangan termakan semut..bodo terkemut-kemut mcm muka Zul Nordin..thee he he
Kenapa ha..?
Kenapa hamprak2 yang melompat ke ameno-koko semuanya sepesen..
Semua macam bodo2 alang, mesti dah terkena teh bersemut Putrajaya ..

Lawyer ni suruh orang berhenti..thee he he
Dey! Wan Azizah mana ada kerusi parlimen daa...
Lawyer la yg cepat2 berhenti sebelum Nik Aziz doa pecah perut!
Ikut suka hati la Wan Azizah nak jadi presiden parti ka..
Setiausaha ka..
Sebab parti PKR laki dia punya..
Awat cek..hang jeles ka?
Hang nak jadi bini Mat Nuar ka? thee he he

Dulu nak jadi menantu kot..kot..kot thee he he
Tapi kutu sudah rembat!! (thee he he guling2 atas tar)

liq

Kurangkan Pengambilan Rempah Kari

Berite Hairang

LONDON: Wanita pertama Perancis, Carla Bruni-Sarkozy dilaporkan memeranjatkan ramai apabila muncul dalam satu majlis makan malam rasmi negara dengan mengenakan pakaian ketat tanpa baju dalam.

Carla mengenakan gaun ketat labuh Roland Mouret ketika menghadiri majlis makam malam rasmi di Istana Elysee, Paris. Model berusia 42 tahun dan suaminya, Presiden Nicolas Sarkozy menganjurkan majlis makan malam bagi meraikan Presiden Russia, Dmitry Medvedev bersama isteri, Svetlana, lapor The Sun.

Klik disini kalau nak baca lagi..

Jangan salahkan rakyat 1Malaya kalau paper tak laku..
Jangan cuba kaitkan dgn kurangnya minat membaca..thee he he
Kalau nak tau, org besar2 paper ni semua baca the Star, NST, Sun..

Paper berbahasa Melayu, majoriti pembaca orang Melayu..
Tapi..pagi2 lagi, kopi-O pun belum masuk tembolok..thee he he
Dah kena paksa baca pasal orang tak pakai bra..

Siap ada gambar pulak tu..
Siap jadi antara berita dgn pilihan tertingggi tu..thee he he

Ini gara-gara mantan mamak bendahara TUNgkek..
Jangan diikut TUNgkek tu..thee he he
Dia pagi kena kari, tengahari kari, malam extra kasi..thee he he
Panas..panas..!

liq