Sunday, February 21, 2010

Kanggaru dgn Katak

Michael Danby Labels Ibrahim Ali

Oleh Dzulkarnain Taib
SK

Ahli Parlimen Australia Michael Danby menganggap perbuatan Datuk Ibrahim Ali yang menggelar beliau peliwat sebagai "bodoh" dan "jahil"

Dalam komen beliau kepada Suara Keadilan, anggota Parlimen daripada Parti Buruh Australia (ALP) itu berkata tindakan Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa hanya memalukan Perdana Menteri Najib Razak dan Umno di mata dunia.

Apa lah kanggaru ni..
Bercakap pulak dgn katak..
Katak tu bukan boleh bawak bercakap..

Lompat kanggaru sekali, pijak-pijak sampai lenyek..

kemudian bagi makan kat ikan keli kat kolam..
kolam sebelah kandang babi..
kandang babi dalam dusun limau Tambun!! tee hee hee


Kalau terserempak dgn kanggaru & katak, bunuh mana satu dulu?
liq

Kelab Golf RM2

..lagu M Daud Kilau.



"Kalau sudah gila judi..
Akibatnya setengah mati.. hai setengah mati
Satu ringgit.. dua ringgit.."
dua ringgit..dua ringgit..
Dua ringgit tak boleh buat kelab golf la bodo!

Kata nak saman KM Penang..
Saman le..saman RM200 juta..
Ada duit nak bayar lawyer?
Dua ringgit tak cukup Dol...!!!
Dua ringgit boleh pegi beli 2 paket cotton bud Dol...
Dua paket dapat 200 putik..

Dapat buat 200x swab.. tee hee hee
Boleh la lu swab buntut Saiz-pool Bukhari 200x! tee he he..
Eppp!!! eppp!!! Tunggu.. kasi dia berak dulu... ka ka ka ka ka (guling guling..) 


link;
Zahren frust nonggeng, tak dpt maen golf free
Zahren nak buat golf club, modal RM2..kih kih kih
liq

Lucah Sangat, Jangan Bincang

Tidak perlu sidang khas - Malaysian Insider

BANDAR JENGKA, Feb 19 — Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak (bukan dalam gambar) berkata sidang khas Parlimen bagi membincangkan usul untuk menggugurkan dakwaan kes liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah sesuatu yang tidak berasas.

Perdana Menteri berkata perbicaraan kes liwat berkenaan bukanlah “perbicaraan politik”, sebaliknya ia adalah “perbicaraan peribadi”.

Ada cerita ponggong..
Cerita tak berak
2 hari..
Cerita buntut kena swab dgn cotton bud..
Cerita tak nak di'lewat' lagi..

Cerita nak mintak biasiswa?
Nak mintak biasiswa pergi masuk balairong seri? hebat..
Tak manis bawak dalam parlimen.. tak sopan..
parlimen tempat murni..
Yang melongo mengantuk mengangguk, semua murni-murni..

Banyak lagi cerita tak manis;
Cerita mem Ulan Bator jadi abu..
Cerita kapor-mengapor Pelabuhan Kelang..
Cerita "korek-korek-korek tapi tak ade mende"..
Cerita org suka-suka terjun dari tingkat 14, padahal esok dia dah nak kahwin!

Cerita-cerita peribadi biarlah Kak Mah yg tentukan..
epp..epp..epp!!
Jangan pikir bukan-bukan!! Apa la you all ni..suka pikir bukan-bukan..
Bukan Kak Mah tu..

Mah bin Kamah Kanggaru..tee heehee he he!
liq

Berita Bongok Hari Sabtu

Isteri curang tuduh suami nafsu songsang

Metro
2010/02/20

KUALA LUMPUR: Berkenalan lapan tahun namun berkahwin hanya dua bulan. Itulah yang berlaku pada seorang ahli perniagaan apabila isterinya curang dan melarikan diri mengikut kekasih baru selain menuduh mangsa gagal memuaskan nafsunya.

Lebih menyedihkan, wanita terbabit sanggup memfitnah lelaki berkenaan menerusi laman sosial kononnya dia mempunyai nafsu songsang semata-mata mahu menutup kesalahannya bersekedudukan bersama kekasih gelapnya.

Reporter ni yang songsang sebenarnya..
Bungkus dia dalam guni..
Hantar kat penjara..
Paksa duduk seminggu dengan banduan-banduan seumur hidup..
Baru dia taw! Baru dia taw, songsang tu macamana..

Berita haramjadah macam ni, mengajar bebudak dari tak reti jadi reti..
Mengajar bebudak sekolah benda2 lucah..
Paper bahasa Melayu, yang baca Melayu..
Habis la bebudak Melayu, kena jamu berita kotor paper ni..

Lekas la petir.. cepat sambar reporter ni sampai hangus! 

liq

Lagi Berita Bongok

Baru dia ada hakai..

Pelarian cinta tujuh hari

Oleh JUNHAIRI ALYASA
junhairi.alyasa@kosmo.com.my

KUALA LUMPUR - Pengalaman seminggu menjadi pelarian cinta kepada seorang warga Indonesia untuk dibawa lari ke Jawa Timur menjadi mimpi ngeri kepada Norlaili Afizah Omar.

Bagi gadis berusia 19 tahun itu, akibat dilamun cinta kepada seorang buruh binaan, Sarjo atau lebih mesra dengan panggilan Abang Jo itu menjadikan jiwanya tidak keruan sehingga sanggup melarikan diri dari rumah pada 12 Februari lalu.

Awek ni tak pernah naik bot..
Naik sampan pun tak pernah..
Orng KL katakan..naik LRT..naik komuter..naik escalator..Laut pun tak pernah tengok..

Sekali Mat Gondrong sudah sariap!!
Perayat..punya perayat..bawak lari melancong
Melancong naik bot..tengok laut..

Reti pulak nak balik awek ni..

Nasib baik dapat balik..
Kalau tak, kurus kedeking jadi buruh paksa..
Dah puas makan bakso? Pagi bakso..petang bakso..malam bakso..

*Mat Gondrong dah naik atas perut? tee he he he.. baru ada hakai!!!

liq

Ni Dia Barua Si Soros

Mat Ezam Stokist Kotak
FreeMalaysiaToday

KUALA LUMPUR: Pakatan Rakyat detractors Anuar Shaari (picture) and Ezam Mohd Noor have been accused of soliciting money under false pretences from a pro-democracy philantropist.

The two were in a group of four people who went to the United States in “2003 or thereabouts,” misrepresented themselves as being affiliated to the Free Anwar Campaign (FAC) and solicited funds from George Soros, according to Raja Petra Kamarudin, who worked on FAC alone and is now a fugitive writing for the Malaysia Today website.


Busuk punya kaki..
Busuk perut punya stokist kotak..Berbelas tahun sorok 12 bijik kotak..

Simpan dalam kotak ka lu punya tulur..?
Tulur kasi simpan, belakang Ameno balairong seri suda pegang la..?

Ceramah sana sini sampai tegang urat bontot..tee he he
Rasuah sana rasuah sini..
Si Anu rasuah..sini ana rasuah..sini ani rasuah..

tee he he he balik kampung tanya kat mak..

"mak nyesal tak memberanakkan saya ni?"
"sebab lidah saya macam lidah si Kitul Mendeliar"
"mulut suwey saya macam mulut mantan mamak bendahara TUNgkek"
"busuk perut saya lebih kurang Gani Pittail"
"kalau kapor duit orang, kena kerat tangan ke? kena rodok buntut dgn lembing ke?"


click here to read the full article of the si Barua Stokis Kotak
liq

Sampai Berjanggut Berjambang

Wong Choon Mei
HarakahDaily

KUALA LUMPUR, Feb 20: Pakatan Rakyat will not object to a suggestion from the Registrar of Societies that it registers itself under the name of Pakatan Rakyat Malaysia.

“Since we applied to register as a formal political coalition, the ROS has come back to us once,” PKR secretary-general Saifuddin Naution told Harakahdaily.

“They confirmed that no other party has taken the name Pakatan Rakyat and secondly, they also said we could adopt the name Pakatan Rakyat Malaysia and we have agreed.

Ini hapa ni..tee hee hee
Nak bergurau senda ke hape..
Main cadang-mencadang..org nak PR, dia boleh suruh tambah 'M'..
Tee he he.. tambah 'M'.. initial hape? Mantan Mamak Bendahara? Mat Nuar?
Nanti jadi PRM lah ye?
..nak kasi hampir2 sama dgn SPRM yang orang ramai pakat getik tu ke?

Ini namanya takut tak tentu arah..
Ini namanya dah kena sergah..tee he hee

Suruh tukar nama pun tak hape..
Nanti bila dah menang.. ROS kena ready untuk disergah sekali lagi..

kot-kot Mat Nuar nak tukar kepada PR balik?.. mana tau..tee he he


Jangan lama-lama ting-tong ting-tong ding-dong ding-dong..
Jangan sampai Puaka Langsuir tumbuh janggut jambang.. tee hee hee
liq