Thursday, January 28, 2010

Saiful Bukhari si Pengidap Buasir?

Laporan 3 Pakar Hospital K Lumpur
Bukti Muktamad Saiful Tidak Diliwat.
Oleh DZULKARNAIN TAIB sk 14-21 Julai 2009

.. “Pemeriksaan kemaluan dan bahagian dubur: sekeliling dubur lembab, bahagian luar tidak menunjukkan kesan parut, melecet atau luka baru, kelembapan normal, kemutan baik, tidak ada lendir, tidak ada kesan koyak atau luka, sedikit buasir tahap pertama pada sebelah kanan,” laporan itu membuat penemuan.

Aik, apa ni? Ptooey!
Satu Malaya terkejut besar.
Sial! Doktor² yang periksa Saiful lurus bendul.
Doktor² ni jamin kena pindah ke Pulau Batu Putih. Tak dgr kata. Tuih!

Apa punya lahanat..
Saiful Bukhari disahkan pengidap buasir.
Makin hari makin kurus kedeking
Apa dimakan jadi taik, usus tak berfungsi, tak serap zat.
Patut muka kusam

Apa punya lahanat..
Lagi mau tuduh ada worang belakang taro sama dia.
Kalau ada worang belakang taro sama dia, itu jubur rabak ada juga la macha.
Budak lahanat ni siuman ka?

* ntah² dah pergi cari doktor 3 ketul tu. Buasir dah naik tahap ketiga!
liq

Puaka Janggut Putih


Panjang umur puaka ni.

Lagi lama puaka ni hidup, macam2 sial dia bawak.
Agaknya nak berlawan sapa lambat mati dgn ada sorang Tun tu.
Puaka haprak ni dah accident sekali, tak jugak2 kedalam tanah.
Apa agaknya dalam kepala puaka ni?
Benci sangat dgn Islam.
Puaka pernah kata, “Over my dead body, baru boleh implement Hudud”

Bukan puaka ni tak sedar, duduk dikeliling orang Islam.
Beras orang Islam tanamkan.
Ikan orang Islam tangkapkan.
Nak berjudi je Genting sediakan tempat.

Bukan puaka ni tak sedar, ramai orang Islam yg jadi client dia.
Urusan bisness puaka ni sure ada kait-mengait dgn org Islam.
Mampus nanti tanam kat Tanah Melayu jugak.
Atau puaka ni dah wasiat siap2 suruh bakar je bangkai dia?

Panjang umur puaka ni.
Benci sangat dgn Islam, puaka ni beragama apa?
Yahudi?

Mampus cepat2 puaka ni.Mampus dilanggar keretapi.

liq

She Survives the Fiercest of Competition


A fighter inside the Pasar Sungai Rajang, Sarikei, Sarawak.

She is a grandmother and soft-spoken. She might looks frail, but beneath that humble demeanor, there is one big heart only belongs to fighters.

For the uninitiated, she is the only Malay/Bumi trader at vegetables section inside the Pasar Sungai Rajang, Sarikei, Sarawak.

Nevertheless, she has seen it all, the fiercest of competition, the constant annoying gossips, et al. Moreover, she comes out a victor.
A rose among the thorns.

liq

Jom Berjudi

4-D Thrusts Rooted in sound economics
KUALA LUMPUR, July 30 — Last week, number forecast operator Multi-Purpose Holdings told the stock exchange that its subsidiary Magnum Corporation had received government approval for a new four-digit (4-D) game that would incorporate a jackpot element. - Business Times Singapore

Berita dah keluar kat Singapore,
Aci potong ayam Utusan Malayalam tak akan siarkan
Berita Hairan pun mcm gitu jugak.

Hehehe ini la dia ‘People first, performance now’
‘Tauke² magnum first, let’s berjudi now’
Nanti boleh ganti Jom Heboh dgn Jom Berjudi,

Kena jumpa Tan Sri Harus dr negeri Lombong Bijih Tinggal.
Jgn² Pak Kaduk tu kata HARUS…
Al Maklum la, pingat pun tak tanggal dari tengkuk lagi.
liq