Monday, November 1, 2010

Remember Monica LEWINSKY?

Madu tualang power! Click here
Wong Choon Mei, Malaysia Chronicle

U.S. Secretary of State Hillary Clinton is highly likely to take time off her busy schedule to meet with Pakatan Rakyat leaders Anwar Ibrahim, Lim Kit Siang and Hadi Awang, although such a move may enrage and trigger threats of protests from Prime Minister Najib Razak’s Umno party.


Ini Ziana Zain, bukan Monica Lewinsky





Dah laaa tu... cukup2 laa tu...

Bini Clinton cakap tak mau, maknanya tak mau laaa... jangan laaa main paksa2..theee hehe

Ikut suka dia laaaa.. kalau dia nak jumpa, nanti dia cakap la nak jumpa...

Lagi pun dia bukan first lady dan dia pernah ada Second Lady, Monica Lewinsky..thee he he

Monica Lewinsky penyanyi slim-melim, penyanyi karaoke Bill Clinton theee hee heee

Biarla dia nak jumpa Mat Nuar dulu.. thee he he

Bini Clinton nak tau sangat2 tu sapa rembat isi sarat lubang ekzos Saiful BauKari sampai tinggal bekas?


And while oil to Umno’s fire, Clinton’s public recognition for Malaysia’s first significant opposition will carry enormous implications and send reverberations across international diplomatic and business corridors although the government here may refuse to acknowledge the development.(read more HERE)

Ini baru betul Monica Lewinsky

No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.