Friday, October 22, 2010

50 Tahun Kontrek Sembunyi Bawah Bantal

Madu tualang power! Click here
KUALA LUMPUR: Dr Mahathir Mohamad said there will be no dispute over rights if Malaysians continue to honour the social contract agreed to by leaders of the various communities.

" We had a formula which had worked very well for 50 years. Why do you want to change it? Why do you want to cause tension between races?" he added.

Social contract ni benda apa..thee he he 1Malaya tak pernah tengok kontrek ni..

Kontrek kayakan anak menantu ipar duai cucu cicit ada la...thee he he

Tunjuk la.. bagi semua orang tengok..letak kat muzium, daripada biar muzium berkarat nak runtuh..thee he he

Tunjuk laa kat sekolah2, bagi budak2 tengok, buat roadshow..thee he he

Kalau tidak orang tak mau percaya, orang akan cakap AUTA lah!! thee he he

Kontrek buat jambatan bengkang bengkok pergi Singapooorah ada la..thee he he

Tapi tak jadi, LKY tak bagi..thee he he tau takot dgn LKY..thee he he tunggu la sampai LKY mati pulak..

Kot2 nak merasa bawak Protong naik jambatan bengkang bengkok ke Singapooooorah!!


He was commenting on the presidential address of Najib Tun Razak at the Umno general assembly here, where he said that the special rights of the Malays were enshrined in the Federal Constitution and should not be questioned.READ MORE HERE

No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.